Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis un Stabiņš iekļūst ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis un Stabiņš iekļūst ceturtdaļfinālā
Krišjānis Stabiņš
Foto: tenisoakademija.lt

Viļņas "Futures" ceturtdaļfinālus trešdien sasniedza gan Miķelis Lībietis, gan Krišjānis Stabiņš, turklāt otrajam tas ir pirmais vienspēļu ceturtdaļfināls šajā līmenī.

Lietuvas galvaspilsētā ar trešo numuru izliktais Lībietis (#476) 2. kārtas mačā ar rezultātu 6:1, 7:5 pieveica Krievijas tenisistu Ivanu Davidovu (#913). Lībietis 2. setā bija iedzinējos ar breiku.

Tikmēr Stabiņš, kurš māla seguma turnīru sāka kvalifikācijā, pirmo reizi vienā "Futures" pamatturnīrā guvis divas uzvaras, šodien ar 6:4, 6:3 pieveicot sacensību otro numuru Klaudio Fortunu (#487) no Itālijas. Stabiņš atspēlēja visas piecas breikbumbas, bet pats izmantoja visas trīs iespējas.

Par iekļūšanu ceturtdaļfinālā pienākas divi reitinga punkti. Abi Latvijas tenisisti atrodas dažādos zaros, tāpēc var tikties tikai finālā. Lībietis rīt mačā par iekļūšanu pusfinālā sacentīsies ar Vācijas tenisistu Pirminu Haenli (#903), bet Stabiņa pretinieks būs lietuvietis Juliuss Tverijons, kurš pašreiz rangā neatrodas un Viļņā spēlē, pateicoties "wild card".

  +1 [+] [-]

, 2016-07-20 19:57, pirms 8 gadiem
Prieks par abiem cerams arī pārējie spēs Baltijas valstu tūrē savākt kādu labumiņu,jeb atgriezties rangā.