Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Latvieši bez uzvarām Kuresārē

Latvieši bez uzvarām Kuresārē
Oskars Vaskis

Neveiksmīga diena šodien bijusi Latvijas tenisistiem Kuresāres „Future” tenisa turnīrā. Oskars Vaskis un Rihards Emuliņš vispirms cieta neveiksmes vienspēļu turnīra kvalifikācijas izšķirošajos mačos, bet pēc tam kopā zaudēja arī dubultspēļu pamatturnīra pirmajā kārtā.

Jau ziņojām, ka uz Sāremā salu Igaunijā bija devušies vairāki Latvijas tenisisti, taču pēc pirmās spēļu dienas turpmākajām cīņām bija kvalificējušies tikai Oskars Vaskis un Rihards Emuliņš. Slikto laika apstākļu dēļ vakar viņiem neizdevās aizvadīt izšķirošās spēles un tās tika pārceltas uz šodienu.

Diemžēl šodien pie panākumiem tikt neizdevās, kaut arī visas spēles bija ļoti sīvas. Vaskis ar 7:5, 5:7, 4:6 piekāpās somam Jesem Kiuru, bet Emuliņš ar 3:6, 6:4, 4:6 piekāpās citam Somijas tenisistam Henri Kontinenam. Tādējādi Latvijas tenisisti pamatturnīram nekvalificējās un reitinga punktus nenopelnīja.

Vēlāk viņi abi kopā aizvadīja dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēli, kurā tikās ar zviedru duetu Jespers Brunstroms un Markuss Eriksons. Arī šajā spēlē viss izšķīrās trijos setos, kuros pārāki bija zviedri – 6:3, 3:6, 10:3.

Jaunnedēļ „Future” sacensības notiks Jūrmalā, tādējādi Latvijas tenisistie būs laba iespēja tikt pie reitinga punktiem.

Izmantotie resursi:
itftennis.com


, 2009-07-20 23:00, pirms 15 gadiem
Bija doma aizbraukt līdz Jūrmalai paskatīties to Future turnīru, bet paskatījos dalībnieku sarakstu un tur tak nav uz ko skatīties! Ļoti liela iespējamība, ka pat neviens mūsejais netiks pamatturnīrā... Varēja jau skatītājiem par prieku Pavlovs vai Juška arī uzspēlēt šo turnīru...
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.
Aļona Ostapenko. Foto: porsche-tennis.com
21

Ostapenko paliek uz nulles četros savos geimos, kapitulējot Štutgartē

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šovakar pirmajā kārtā zaudēja čehietei Lindai Noskovai - 3:6, 1:6.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.