Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča uzvar ITF dubultspēļu turnīrā Polijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča uzvar ITF dubultspēļu turnīrā Polijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Sezonas otro un karjeras 19. ITF dubultspēļu titulu sestdien izcīnīja Latvijas dāmu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkeviča, kura kopā ar mājinieci Justinu Jegiolku triumfēja Zavadas ITF 25 000 sērijas turnīrā.

Latvijas un Polijas komanda visos četros mačos uzvarēja divos setos, tādā veidā pie panākuma tiekot arī finālā, kur ar rezultātu 6:4, 7:5 pieveikts Baltkrievijas duets Ilona Kremena un Vera Lapko. Jāatzīmē, ka Marcinkevičai ar pārinieci 2. setā izdevās uzvarēt no 1:5, turklāt pie rezultāta 3:5 uzņemšanā atspēlētas divas setbumbas.

Marcinkevičai šogad otrais ITF dubultspēļu tituls. Pirmo viņa izcīnīja ITF 50 000 turnīrā Senmalo kopā ar Maķedonijas tenisisti Linu Gjorčesku. Karjerā kopumā Diānai tagad 19 ITF dubultspēļu tituli, no tiem trīs iegūstot kopā ar Jegiolku. Abas divreiz triumfēja arī 2012. gadā, kad uzvarēja ITF 25 000 turnīros Sanderlendā un Glāzgovā.

Zavadas turnīrs notika uz paklāja seguma. Uzvara tajā dod 50 reitinga punktus.