Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Darja Semeņistaja ar divām mačbumbām zaudē ITF dubultspēļu finālā Tunisijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Darja Semeņistaja ar divām mačbumbām zaudē ITF dubultspēļu finālā Tunisijā
Darja Semeņistaja un Olīvija Grama. Foto: Instagram/darja_sem

18 gadus vecā Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja kopā ar 19 gadus veco dānieti Olīviju Gramu sestdien bija ļoti tuvu pirmajam ITF titulam, taču Monastīras ITF W15 finālā zaudēja pēc divu mačbumbu neizmantošanas.

Semeņistaja un Grama vakar "hard" seguma turnīra pusfinālā ar 7:5, 1:6, 12:10 pārspēja pirmā numura īpašnieces Šaļimaru Taļbi un Annu Ureki, mačā pret Baltkrievijas un Krievijas pāri supertaibreikā atspēlējot divas mačbumbas.

Savukārt šodien finālā neizmantotas divas mačbumbas 6:2, 5:7, 6:10 zaudējumā pret turnīra otro duetu Jūlija Hatuka/Anna Kubareva. Darja ar pārinieci mačā pret baltkrievietēm bija vadībā ar 6:2 un 5:2, taču divreiz nespēja izservēt maču un starp abiem nesekmīgajiem serves geimiem uzņemšanā pie 5:3 nerealizēja divas mačbumbas.

Semeņistaja, kura trešdien nosvinēja 18. dzimšanas dienu, Hatukai šonedēļ zaudēja arī vienspēļu turnīrā – 2. kārtā ar rezultātu 6:3, 1:6, 3:6. Viņai ITF vienspēlēs nav izdevies tikt tālāk par 2. kārtu (0-4), bet dubultspēlēs šonedēļ nelaimīgs pirmais fināls, ar tā sasniegšanu nopelnot sešus reitinga punktus.