Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai piektdien WTA kvalifikācija Ņūheivenā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovai piektdien WTA kvalifikācija Ņūheivenā
Anastasija Sevastova
Foto: Bucharest Open

Anastasija Sevastova pēdējo turnīru pirms "US Open" sāks ar kvalifikācijas cīņām, cenšoties kvalificēties "Premier" sacensībām Ņūheivenā, kur piektdien pirmajā mačā plkst. 17:00 tiksies ar Polijas tenisisti Magdu Lineti.

WTA ranga 52. vietā esošā Sevastova pagājušajā nedēļā zaudēja Sinsinati kvalifikācijā, kur jau pirmajā mačā piekāpās Sabīnei Liziki. Anastasijai tas bija trešais zaudējums pēdējos četros mačos.

Ņūheivenā viņai ielozēta vieglāka pretiniece polietes Linetes personā. 24 gadus vecā tenisiste pašreiz rangā atrodas 83. vietā, bet viņas labākais sasniegums ir 64. vieta pagājušā gada septembrī.

Sevastova ar Lineti iepriekš nav sacentusies. Polijas tenisiste šobrīd ir vēl sliktākā formā nekā Sevastova – viņai ir trīs neveiksmes pēc kārtas, kā arī astoņi zaudējumi pēdējās 10 spēlēs.

Ja Sevastovai izdosies uzveikt Lineti, viņa 2. kārtā tiksies ar savu draudzeni Kristīnu Kučovu (WTA 78.) no Slovākijas vai Spānijas tenisisti Laru Aruabarenu (WTA 91.).