Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane otro reizi sasniedz ITF pusfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismane otro reizi sasniedz ITF pusfinālu
Daniela Vismane
Foto: Neal Trousdale

Sezonas un arī karjeras otro ITF līmeņa pusfinālu ceturtdien Pērnavā sasniedza Daniela Vismane. Tikmēr Margarita Ignatjeva un Mārtiņš Podžus māla seguma sacensības pabeidza ar izstāšanos ceturtdaļfinālā.

Pērnavas ITF 15 000 turnīrā ar pirmo numuru izliktā Daniela Vismane (WTA 684.) ceturtdaļfināla mačā ar 6:1, 6:4 pieveica sešus gadus vecāko Krievijas tenisisti Sofiju Dmitrijevu (WTA 1216.). Vismane 2. setā atspēlēja breiku.

Vismane otro reizi karjerā tikusi līdz ITF līmeņa pusfinālam, pirmais viņai bija marta sākumā tādas pašas nozīmes turnīrā Makonā (Francija) uz "hard" seguma. Daniela šonedēļ Igaunijā nopelnījusi četrus reitinga punktus.

Vismane kopā ar Krievijas tenisisti Annu Ureki ļoti sāpīgi zaudēja dubultspēļu turnīra pusfinālā, kur divreiz neizservēja maču un arī neizmantoja divas mačbumbas neveiksmē pret Igaunijas pāri Sāra Orava/Katrīna Sāra – 6:2, 6:7(6), 8:10.

Cita 17 gadus veca Latvijas tenisiste Margarita Ignatjeva šodien piekāpās sāncensei no Krievijas, ar 6:7(5), 0:6 zaudējot savai vienaudzei Ksenijai Tarasovai, kura tikai savā otrajā ITF turnīrā sasniedza pusfinālu.

Ignatjeva 1. setā divreiz nenosargāja pārsvaru un pēc neveiksmes atgūties nespēja. Viņa vispirms bija breika pārsvars un vēlāk taibreikā 4:1 izrāviens.

Ignatjevai debijas ITF turnīrs beidzās ar diviem reitinga punktiem, bet iekļūšanai WTA rangā punkti nepieciešami no vēl diviem turnīriem.

Vīriešu turnīrā ("Futures 15 000") no mūsējiem līdz ceturtdaļfinālam tika vienīgi Mārtiņš Podžus (ATP 603.), kurš šonedēļ bija izlikts ar trešo numuru. Podžus atteicās no mača pret Brazīlijas tenisistu Žuau Lukasu Reisu Da Silvu (ATP 658.), nedēļu pabeidzot ar divu punktu iegūšanu.

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:49, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk