Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marcinkeviča šonedēļ bez uzvarām

Marcinkeviča šonedēļ bez uzvarām
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkeviča Kjaso ITF 25 000 sērijas turnīrā pirmajā mačā zaudēja gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs.

Ranga 285. vietā esošā Marcinkeviča vienspēļu turnīra 1. kārtā ar 6:4, 3:6, 3:6 zaudēja 256. vietā esošajai Bulgārijas tenisistei Aleksandrinai Najdenovai, kuru bija uzveikusi abu vienīgajā iepriekšējā spēlē, to izdarot 2012. gadā tādas pašas nozīmes turnīrā Itālijā ar rezultātu 6:4, 7:5.

Dubultspēļu turnīrā Diāna spēlēja ar ungārieti Dalmu Galfi. Būdamas izliktas ar otro numuru, viņas startēja no 2. kārtas jeb ceturtdaļfināla, kur ar 4:6, 2:6 kapitulēja Šveices komandai Fiona Ganca/Simona Valterta. Kjaso turnīrs notiek uz māla seguma.

Deivids Jukša pēc kvalifikācijas iziešanas zaudēja Dohas "Futures 15 000" sērijas turnīra 1. kārtā, ar 5:7, 0:6 piekāpjoties citam kvalifikācijā spēlējušam tenisistam, Lielbritānijas pārstāvim Tobijam Mārtinam (#1347). Jukša 1. setā bija vadībā ar 5:3, turpinājumā zaudējot 10 geimus pēc kārtas.

Jukšam Katarā bija sezonas otrais pamatturnīrs, pirmajā viņš martā Hammametā ar "wild card" 1. kārtā neuzvarēja nevienā geimā. Jukšam karjeras bilance "Futures" pamatturnīros ir 3-9, visas trīs uzvaras gūstot 2013. gadā, kad viņš vienu kārtu pārvarēja trīs turnīros.


Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.