Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Roberts Urdziņš

Latvijas ziemas čempionāta pirmie vienspēļu finālisti - Mārtiņs Podžus un Inga Audriņa

Latvijas ziemas čempionāta pirmie vienspēļu finālisti - Mārtiņs Podžus un Inga Audriņa
Mārtiņš Podžus
Foto: itftennis.com

Šodien tenisa centrā ''Lielupe'' tika izspēlēti Latvijas ziemas čempionāta dubultspēļu pusfināli, atlikušie vienspēļu ceturtdaļfināla mači un noskaidroti vīriešu un sieviešu vienspēļu turnīra pirmie finālisti, par kuriem kļuva Mārtiņs Podžus un Inga Audriņa.

Pirmajā vīriešu pusfināla spēlē spēkojās abi brāļi - Mārtiņš un Jānis Podžus, no kuriem labāku sniegumu šodien parādīja Mārtiņš, diezgan pārliecinoši pārspējot savu brāli - 6:3, 6:1. Tikmēr atlikušajos divos vīriešu vienspēļu ceturtdaļfinālos uzvaras svinēja Arkādijs Slobodkins un Jānis Skroderis, kuri rītdien cīnīsies par vietu finālā.

Sieviešu vienspēļu turnīrā kā pirmā finālu sasniegusi ar 4. numuru izliktā tenisiste Inga Audriņa, savu pretinieci Anastasiju Trubiču uzveicot divos setos - 6:3, 6:2. Otrs dāmu turnīra pusfināla mačs tiks aizvadīts rīt, kad par vietu finālā cīnīsies Adrija Runča un Aleksandra Nionova, kuras šodien uzveica savas ceturtdaļfināla pretinieces - Ariadnu Bļinovu un Ilgu Račiku - Račko.

Pēc vīriešu un sieviešu vienspēļu turnīra otro pusfinālistu noskaidrošanas, tiks izspēlēti mači par 3. vietu.

Šodien kļuva zināmi arī kungu, dāmu un jaukto dubultspēļu finālisti. Dāmu dubultspēļu finālā sacentīsies Aleksandra Nionova un Anastasija Trubiča pret Ingu Audriņu un Adriju Runču. Abi pāri finālu sasniedza ar pārliecinošām uzvarām divos setos. Vīru konkurencē pārāki par saviem pretiniekiem pusfinālā izrādījās Iļjas Fomkina/Kristapa Lapiņa un Andra Antonova/Jāņa Skrodera pāri, taču jauktajās dubultspēlēs iespēju pacīnīties par uzvaru visā turnīrā izcīnīja Kristapa Lapiņa/Anastasijas Trubičas un Ulda Gaismiņa/Adrijas Runčas dueti. Fināli visās trīs dubultspēļu kategorijās norisināsies rīt vai parīt.

Jāatzīmē, ka par uzvaru turnīrā tenisisti saņems 300 Ls, par otrās vietas izcīnīšanu - 200 Ls, bet trešās vietas ieguvēji tiks pie 100 Ls prēmijas.

Izmantotie resursi:
LTS

Latvijas ziemas čempionāts tenisā pieaugušajiem

Vīriešu vienspēļu ceturtdaļfināla rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Mārtiņš Podžus - (7) Jānis Stepiņš6:0 6:1
(5) Jānis Skroderis - (2) Rihards Emuliņš6:2 6:2
(6) Jānis Podžus - (3) Krišjānis Stabiņš6:7(6) 6:3 6:4
(4) Arkādijs Slobodkins - Kristaps Lapiņš6:3 6:4

Sieviešu vienspēļu ceturtdaļfināla rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Anastasija Trubiča - Anna Ozerova6:0 6:0
(2) Adrija Runča - (5) Ariadna Bļinova6:2 6:0
(3) Aleksandra Nionova - (6) Ilga Račika-Račko6:2 6:1
(4) Inga Audriņa - Olga Vozņarska6:1 6:0

Vīriešu vienspēļu pusfināla rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Mārtiņš Podžus - (6) Jānis Podžus6:3 6:1
(4) Arkādijs Slobodkins - (5) Jānis Skroderis

Sieviešu vienspēļu pusfināla rezultāti

SpēleRezultāts
(4) Inga Audriņa - (1) Anastasija Trubiča6:3 6:2
(2) Adrija Runča - (3) Aleksandra Nionova

, 2012-04-19 22:12, pirms 12 gadiem
Inga tev jāuzvar!!!!
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.