Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova gandarīta par atkalredzēšanos ar Osaku

Agris Suveizda

Sevastova gandarīta par atkalredzēšanos ar Osaku
Anastasija Sevastova. Foto: AP/Scanpix

LETA. Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova ir gandarīta, ka atkal varēs spēkoties ar Japānas tenisisti Naomi Osaku, pēc Austrālijas atklātā čempionāta astotdaļfināla sasniegšanas pauda liepājniece. Sevastova sestdien trešās kārtas cīņā valstu pirmo rakešu duelī ar rezultātu 6-3, 6-3 pārspēja Ķīnas pārstāvi Cjanu Vanu.

"Domāju, ka abas maču iesākām labi, bet es biju nedaudz pārāka un pirmajos geimos tiku pie vairākām breikbumbām. Saules un vēja dēļ laikapstākļi bija smagi. Turpināju cīnīties un neļaut viņai spēlēt savu spēli," pēc uzvaras teica Sevastova. Ceturtā kārta viņai ir atkārtots labākais rezultāts Austrālijā, kur astotdaļfinālā viņa spēlēja arī 2011.gadā. Austrālijā mači notiek uz cietā seguma kortiem - tāpat kā viņai veiksmīgajā ASV atklātajā čempionātā.

"Šeit spēlēt ir grūtāk, jo korts rītos ir ātrs, bet vakaros - lēns. Tāpat arī laikapstākļi traucē pielāgoties. Katram mačam ir jāpielāgojas citādi. Domāju, ka šogad esmu labāk sagatavojusies. Biju psiholoģiski stiprāka, tāpēc arī rezultāti bija labāk. Sezonas sākumā nejutos pašā labākajā formā, taču esmu aizvadījusi labas spēles," stāstīja Latvijas tenisiste.

Sevastova WTA rangā ieņem 12.vietu un turnīrā izlikta ar 13.numuru. Astotdaļfinālā viņa tiksies ar pasaules ceturto numuru Osaku, kurai gada sākumā zaudēja Brisbenas WTA "Premier" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā. "Viņa ir spēcīga tenisiste ar labām kustībām, tāpat viņa labi aizsargājas. Pret viņu ir jāspēlē dažādi un ļoti labi jāuzņem serve. Viņai ir spēcīga serve, bet tas nenozīmē, ka viņa kļūdās. Bija grūti pret viņu spēlēt Pekinā un Brisbenā, kur man iepriekšējā savstarpējā spēlē nedaudz nepaveicās. Abas spēlējām lieliski, tāpēc esmu gandarīta par atkalredzēšanos," uzsvēra liepājniece.

Latvijas tenisiste par ceturtās kārtas sasniegšanu nopelnījusi 240 WTA ranga punktus.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-01-19 15:16, pirms 5 gadiem
Re, tiklīdz kāds cits bez Valdiņa uztaisa rakstu, tā normāla bilde arī parādās

  +1 [+] [-]

, 2019-01-19 18:04, pirms 5 gadiem
Turies, Seva, tu vari!

     [+] [-]

, 2019-01-19 18:18, pirms 5 gadiem
Ja uzvarēsi Osaku,varēsi vinnēt Australian open.Lai tev meitiņ veicās!

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 11:31, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Ja uzvarēsi Osaku,varēsi vinnēt Australian open.Lai tev meitiņ veicās!
sapņot nav aizliegts, Nastjai nav čempiones gars

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 14:25, pirms 5 gadiem
Jānovēl arī bezvējš kortā, lai Nastja var iedarbināt saīsinātos, kas ir viens no viņas efektīvākajiem ieročiem.