Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova ar pārinieci zaudē favorītēm

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova ar pārinieci zaudē favorītēm
Anastasija Sevastova
Foto: EPA/Scanpix

Anastasija Sevastova kopā ar Krievijas tenisisti Jekaterinu Aleksandrovu "Australian Open" dubultspēļu turnīra 2. kārtas mačā nespēja uzveikt ar sesto numuru izlikto Kanādas un Ķīnas duetu Gabriela Dabrovski/Jifana Su, viņām piekāpjoties ar rezultātu 4:6, 4:6.

Sevastova "Australian Open" dubultspēļu turnīrā piedalījā ceturto reizi, un 2. kārtas sasniegšana viņai ir atkārtots labākais rezultāts Melburnā, kur vienu uzvaru izdevās gūt arī pērn kopā ar Vācijas tenisisti Anniku Beku. 2. kārta Sevastovai ir labākais rezultāts arī visos "Grand Slam" turnīros, tik tālu tiekot piekto reizi.

Anastasijai šonedēļ dubultspēļu rangā 101. vieta, Aleksandrova rangā neatrodas (viņas rekords ir 986. vieta) un šonedēļ pirmoreiz piedalījās "Grand Slam" dubultspēlēs. Savukārt šodienas sāncenses ir Top 20 spēlētājas – Su ieņem 14. vietu, bet Dabrovski ir uzreiz aiz viņas.

Kanādas un Ķīnas duets šobrīd sasniedzis piecu uzvaru sēriju. Viņas pirms "Australian Open" uzvarēja Sidnejas "Premier 700" turnīrā, kur izcīnīja trešo titulu kopā. Viņu spožākais panākums ir uzvara pagājušā gada pavasarī lielajā "Premier Mandatory" turnīrā Maiami.

Pārvarot vienu kārtu, Sevastova dubultspēļu rangam nopelnīja 130 punktus, bet prēmijā pienākas 14 750 Austrālijas dolāru. Sevastovai nākamais turnīrs paredzēts pēc 10 dienām startējošais Sanktpēterburgas "Premier 700".