Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzminai zaudējums pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kuzminai zaudējums pusfinālā
Irina Kuzmina
Foto: Ieva Matroze

Latvijas tenisiste Irina Kuzmina nav spējusi iekļūt Bučas (Ukraina) vienspēļu turnīra finālā, šodien pusfinālā divos setos pārliecinoši ar 1:6, 3:6 piekāpjoties krievietei Jūlijai Kalabinai.

Šonedēļ Kuzmina (WTA 372.) startēja Bučas ITF 25 000 sērijas turnīrā, kurā bija spējusi tikt līdz pusfinālam, kurā gan diemžēl viņai turnīrs beidzās. Šodien par vietu finālā Kuzmina sacentās ar Krievijas tenisiti Jūliju Kalabinu, kura WTA rangā ieņem tikai nedaudz augstāku vietu par Irinu - 367. Abas līdz šim savā starpā bija spēlējušas vienreiz - pērn Maskavā pārāka divos setos bija krieviete - 6:2, 7:6(8).

Arī šodien spēles iznākums bija līdzīgs. Pirmajā setā Kuzmina spēja uzvarēt tikai vienā geimā, bet otrajā viņai veicās nedaudz labāk, taču uzvarai nepietiekoši - zaudējums ar 1:6, 3:6. Par šī turnīra pusfināla sasniegšanu Kuzmina nopelnījusi 24 ranga punktus.

Izmantotie resursi:
itftennis.com