Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Tīms: "Treniņos Gulbis spēlē labi"

Ints Megnis
Ints Megnis

Tīms: "Treniņos Gulbis spēlē labi"
Ernests Gulbis (pa labi) un Dominiks Tīms
Foto: tennisworldusa.org

Pieredzējušais Latvijas tenisists Ernests Gulbis dažkārt treniņos spēlē tiešām labi, šonedēļ preses konferencē izteicies pasaules ranga astotajā vietā esošais austrietis Dominiks Tīms.

Gulbis ar Tīmu savulaik ilgu laiku bija treniņu partneri pie trenera Gintera Bresnika. Turpinājumā Gulbja un austriešu speciālista ceļi šķīrās, tomēr tagad viņš atkal regulāri viesojas trenera akadēmijā.

Kad Tīmam preses konferencē pajautāts par "attiecībām" ar Gulbi, Tīms atjokojis, ka tagad ir ir attiecībās ar Kristīnu Mladenoviču. Viņi šobrīd ir viens no zināmākajiem tenisa pāriem.

"Beidzu attiecības ar Gulbi un parakstīju līgumu ar Kikī Mladenoviču. Viņš šobrīd trenējas Vīnē. Kad abi esam tur, redzam viens otru katru dienu. Pirms māla sezonas divas nedēļas trenējāmies kopā," atklājis Tīms. "Un viņš treniņos spēlē labi. Viņa dzīvē ir daudz izmaiņu. Tagad viņš ir tēvs. Tomēr kopumā mums ir labas attiecības un es ceru, ka viņš joprojām var atgriezties augšgalā."

Gulbis šobrīd ATP rangā ir vien 190. pozīcijā. Šonedēļ latvietis spēlē "Challenger" līmeņa turnīrā Francijas pilsētā Bordo, kurā sasniedzis pusfinālu.

Izmantotie resursi:
Dominic Thiem jokes relationship with Gulbis...

     [+] [-]

, 2018-05-19 00:22, pirms 6 gadiem
Jāgaida Gulbja memuāri pēc gadiem. Īsti nav skaidrs, kas notika ar nopelnīto kāpostu Parīzē, attiecības ar Bresniku tūlīt pēc tam. Tajā pat laikā arī Tīma straujais kāpums reitingā un Ernests kā 2. persona komandā.
Šonedēļ 3 uzvaras (pagaidām) pēc zaudēta 1. seta ir kaut kas neredzēts. Ceru, ka Tīms nefleitē un viņš tiešām trenējas, blakus ģimene (bez fātera) un pozitīva gaisotne. Tas, ka viņš grib uzspēlēt Parīzē, ir acīmredzams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja