Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Krievijas izlases kapteinis: "Latvija tagad ir ļoti spēcīga pretiniece"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krievijas izlases kapteinis: "Latvija tagad ir ļoti spēcīga pretiniece"
Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko
Foto: Dmitrijs Suļžics/f64

Nedēļas nogalē Hantimansijskā notiks Federācijas kausa duelis starp Latvijas un Krievijas tenisa komandām. Laukuma saimnieču kapteinis Igors Andrejevs norādīja, ka galvenais uzdevums ir spēlēm sagatavoties labākajā iespējamajā kondīcijā.

"Visas mūsu meitenes ir labā noskaņojumā un gatavojas ar pilnu atdevi. Mūsu uzdevums ir spēlēm sagatavoties tā, lai mēs būtu labākajā iespējamajā kondīcijā," teica Igors Andrejevs, kuram tikšanās ar Latviju būs debija komandas kapteiņa pozīcijā. Viņš arī atzinīgi novērtēja Hantimansijskas māla seguma kvalitāti.

"Latvijas izlase tagad ir ļoti spēcīgs pretinieks. Šajā Federācijas kausa stadijā nonākušas pienācīgas komandas, tāpēc nevēlētos vērtēt komandu izredzes. Vienu gan varu teikt ar pārliecību – mūs gaida interesants un grūts duelis. Esmu pārliecināts, ka spēles līdzjutējiem sagādās baudu," pauda Andrejevs.

Krievijas komanda spēļu norises vietā ieradusies pirmdien un uzreiz ķērusies pie treniņiem. Kāda tenisiste uz Hantimansijsku lidojusi no Maskavas, kāda – no Eiropas, un Andrejevs sacīja, ka adaptēšanos apstākļiem būs iespējams novērtēt tikai spēles apstākļos.

Arī Latvijas izlases kapteinis Andis Juška nevēlējās prognozēt dueļa uzvarētāju. "Mūsu komanda rangā atrodas augstāk, mūsu tenisistes ir labā sportiskajā formā. Mačam būsim gatavi par 100%," teica Juška.

"Par to pat esam priecīgi," atbildot uz jautājumu, vai Latvijas komanda nepārdzīvo, ka duelis notiks Hantimansijskā, nevis Maskavā, teica Juška. "Galvaspilsētā vai, piemēram, Sanktpēterburgā ir daudz lietu, kas novērš uzmanību. Šeit varam pilnībā koncentrēties nākamajai spēlei. Pilsētas izvēle mūs pilnībā apmierina."

Izmantotie resursi:
Новости - Игорь Андреев: «Наша задача – подойти...

  -1 [+] [-]

, 2018-04-18 21:07, pirms 6 gadiem
Krievijai beidzot pieklāījīgs cilvēks par kapteini ielikts-nelielās,normāli uztver sāncensību-paties prieks ka sagaida aizrautīgas cīņas.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-18 21:07, pirms 6 gadiem
Krievijai beidzot pieklāījīgs cilvēks par kapteini ielikts-nelielās,normāli uztver sāncensību-paties prieks ka sagaida aizrautīgas cīņas.

     [+] [-]

, 2018-04-18 22:07, pirms 6 gadiem
Kas spēlēs Krievijai vienspēlēs?