Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai neveiksmīgs turnīrs Portugālē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai neveiksmīgs turnīrs Portugālē
Diāna Marcinkeviča

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča šonedēļ startējusi ITF 10 000 sērijas turnīrā Portugālē. Par lieliem panākumiem šoreiz gan nevar runāt – 17 gadus vecajai sportistei neizdevās pārvarēt sacensību kvalifikāciju.

Jau otro nedēļu pēc kārtas Diāna Marcinkeviča (WTA 523.) startēja Portugālē, šoreiz Albufeiras ITF turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Diemžēl mūsu sportiste uzreiz netika pamatturnīrā un nācās spēlēt kvalifikācijā (izlikta ar 1. numuru). Kopumā kvalifikācijā bija jāpārvar četras kārtas, bet Diānai kā galvenajai favorītei pirmā kārta bija brīva.

Sakarā ar nelabvēlīgajiem laika apstākļiem maču izspēle Portugālē bija ļoti neregulāra un spēles bieži vien tika pārtrauktas. Turnīra 2. kārtā latviete ļoti pārliecinoši apspēlēja rangā neesošo šveicieti Sendiju Marti (6:0, 6:0), tad ar 6:4, 6:4 tika uzveikta japāniete Šoko Jamamoto (WTA rangā arī neatrodas), bet izšķirošajā mačā Diānas sāncense bija krieviete Elina Gasanova (WTA 682.). Diemžēl šajā mačā krieviete bija pārāka ar 6:1, 5:7, 6:4, atstājot Diānu ārpus pamatturnīru. Līdz ar to mūsu sportiste pie reitinga punktiem nav tikusi.

Izmantotie resursi:
itftennis.com