Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko "Australian Open" dubultspēlēs arī šogad bez uzvarām

Ostapenko "Australian Open" dubultspēlēs arī šogad bez uzvarām
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļonai Ostapenko arī ar trešo mēģinājumu neizdevās pārvarēt "Australian Open" dubultspēļu turnīra 1. kārtu, kad viņa kopā ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkovu zaudēja Spānijas komandai Lara Aruabarena/Aranča Parra Santonha – 0:6, 6:4, 0:6.

Ostapenko pirmoreiz spēlēja kopā ar Pavļučenkovu un debijas turnīrā ilgi neuzkavējās. Ar amizanto rezultātu beigtā cīņa varēja noslēgties divos setos, ja vien Aļona ar pārinieci 2. setā neatspēlētu breiku. Ostapenko un Pavļučenkova no 2:4 uzvarēja četros geimos pēc kārtas un ar Ostapenko pūlēm izmantoja trešo setbumbu, kad Aļonai precīzi uzsita ar "backhand" apvedošo sitienu pa līniju.

Ostapenko šobrīd dubultspēļu rangā atrodas 45. vietā, bet Pavļučenkovai ir 60. vieta. Savukārt spānietēm zemākas pozīcijas – Aruabarenai 66. vieta, bet tikai dubultspēlēs startējošajai Santonhai 93.

Aļona "Australian Open" dubultspēlēs piedalījusies trīs reizes, allaž zaudējot jau 1. kārtā. Pērn tas notika kopā ar Katerinu Bondarenko, bet gadu iepriekš ar Jūliju Putincevu. Ostapenko labākais rezultāts "Grand Slam" turnīros ir 3. kārta, kas sasniegta 2016. gadā Vimbldonā kopā ar Kristīnu Makheilu.

Zaudējums "Australian Open" 1. kārtā šogad dod 10 reitinga punktus un 9250 Austrālijas dolārus.


Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.