Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Sevastova: "Bija ļoti daudz iespēju, ko neizmantoju"

Sevastova: "Bija ļoti daudz iespēju, ko neizmantoju"
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudējuma tenisa turnīra "Australian Open" 1. kārtā pret krievieti Anastasiju Pavļučenkovu (2:6, 4:6) Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova sūkstījās par pašas neizmantotajām iespējām, vēsta ziņu aģentūra BNS.

"Nevaru teikt, ka spēlēju labi, drīzāk slikti. Bija iespējas nospēlēt labāk," pēc spēles teica Anastasija Sevastova, uzsverot savu neapmierinātību ar to, ka spēles gaitā pati atteicās no iepriekš izstrādātā plāna un ļāva pretiniecei izmantot savas priekšrocības. Sevastova uzsvēra: " Man bija ļoti daudz iespēju, ko neizmantoju, lai uzvarētu geimos".

Latvijas tenisiste atklāja: "Plāns bija vairāk spēlēt uz viņas forhendu [atsitienu no labās puses], bet nospēlēju vairāk uz viņas bekhendu [atsitienu no kreisās puses]. Svarīgos brīžos sāku spēlēt uz viņas bekhendu, uz ko zaudēju punktus."

"Zināju jau iepriekš, ka Pavļučenkova ir laba serves uzņemšanā, un viņa to arī parādīja. Turklāt es pati pārāk daudz ieservēju ar otro servi, nevis ar pirmo," izteicās Sevastova. Lai gan viņa "Australian Open" spēlē pirmo gadu, viņa neuzskata, ka ar to var attaisnot zaudējumu.

Austrālijas atklātais čempionāts gan Sevastovai vēl nav beidzies – viņa spēlēs arī dubultspēlēs, kur pāriniece būs krieviete Marija Kondratjeva.

Izmantotie resursi:
BNS/Diena.lv


, 2010-01-18 12:45, pirms 14 gadiem
Patik, ka meitene ir paskritiska. Un patik, ka pec speles sniedz komentarus, atskiriba no daziem, diemzel.
Veiksmi, Nastja, ar sadu attieksmi neizpaliks ari uzvaras!
, 2010-01-18 15:30, pirms 14 gadiem
kāds nezin ar kādu raketi viņa spēlē?
, 2010-01-18 20:05, pirms 14 gadiem
guru 22 rakstīja: kāds nezin ar kādu raketi viņa spēlē?
Kneissl
, 2010-01-18 23:05, pirms 14 gadiem
lai mācās no savām kļūdām un tad jau tiks sperts plats solis augšup.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.