Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko saņem Ostravas "Premier" turnīra "wild card"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko saņem Ostravas "Premier" turnīra "wild card"
Aļona Ostapenko treniņā Ostravā. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko (WTA 44.) nākamajā nedēļā piedalīsies "Premier" līmeņa turnīrā Ostravā, to sākot ar maču pret Horvātijas labāko spēlētāju Petru Martiču (WTA 18.).

Ostravas turnīra sākotnējā atlases robeža bija 24. numurs, bet līdz izlozei noslīdēja uz 40. numuru. Ostapenko tādējādi arvien ar savu reitingu nepietika, lai tiktu pamatturnīrā, taču viņa ir saņēmusi "wild card".

Latvijas tenisa līdere cietā seguma turnīru telpu apstākļos sāks ar maču pret Horvātijas pirmo numuru Petru Martiču, kurai piekāpusies abos mačos – 2018. gadā Indianvelsā ar 3:6, 3:6 un 2019. gadā Birmingemā ar 7:6(4), 5:7, 1:6. Ostapenko otrajā cīņā neizmantoja piecas mačbumbas.

Neskatoties uz vairāk nekā 10 spēlētāju atteikumiem, Ostravā arvien būs ļoti spēcīgs sastāvs ar divām pašreizējām Top 10 spēlētājām Eļinu Svitoļinu (#5) un Karolīnu Pliškovu (#6), kā arī bijušo pasaules pirmo raketi Viktoriju Azarenku (#14).

Ostravā notiks gada priekšpēdējais WTA līmeņa turnīrs. Pēdējais plānots novembra otrajā nedēļā Lincā, kur būs "International" kategorijas turnīrs.

     [+] [-]

, 2020-10-17 22:28, pirms 3 gadiem
Jau pirmais pretinieks neērts un arī tālāk nekāda medusmaize nebūs.