Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Bautista-Aguts vienmēr apvainojas, kad es viņu uzvaru"

Rolands Eliņš

Gulbis: "Bautista-Aguts vienmēr apvainojas, kad es viņu uzvaru"
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu tenists Ernests Gulbis pēc uzvaras pār itāliešu sportistu Andreasu Sepi 7:6(6), 4:6, 7:6(3) Kremļa kausa ceturtdaļfinālā atklājis, ka taibreikā gluži vienkārši ieslēdzis nākamo ātrumu, bet rītdienas pusfinālā viņš plāno izšķirošajā brīdī sakaitināt savu pretinieku Roberto Bautistu-Aguti ar viņam nevēlamu kurpju uzvilkšanu.

"Grūts mačs. Sarežģīti klājās trešajā setā, jo pretinieks iegāja servju pieņemšanas ritmā," preses konferencē sacīja Ernests Gulbis. "Taču taibreikā vienkārši ieslēdzu nākamo ātrumu, piespiedu sevi aizmirst par plecu, spēlēju ar sāpēm. Un viss sanāca - sāku agresīvi, guvu vairākus labus punktus. Neko īpašu mans pretinieks (Andreass Sepi) neizdarīja. Viņš vienmēr spēlē apmērām vienā līmēnī, viņu vienkārši jāapspēlē."

Nākamais jautājums bija par rītdienas pusfināla pretinieku Roberto Bautistu-Aguti, un Gulbis atbildē netaupīja savu daiļrunību: "Viņš ir mans sens draugs, viņš vienmēr apvainojas, kad es viņu uzvaru. Pat nezinu, kāpēc (smejas). Rīt mūsu spēles izšķirošajā brīdī noteikti uzvilkšu kurpes, kuras viņam nepatīk. Ja iespējams spēles laikā, nepārkāpjot noteikumus, viņu izvest no pacietības, kāpēc gan neizmantot šo iespēju?"

Gulbis izteicās, ka vienmēr novērtē skatītāju atbalstu un sajutis to arī šodien, bet nepiekrita citētajam Bautista-Agutes izteikumam, ka apvienotie turnīri nav īsti patīkami, jo lielā dalībnieku skaita nav iespējams normāli trenēties: "Man ir gluži pretēji, patīk šādi turnīri. Vismaz meitenes redzu. Kur citur es viņas varu ieraudzīt? Visu laiku spēlējot vīriešu turnīros, redzēt tikai vienas un tās pašas sejas, Bautistu-Aguti ieskaitot? Nē, paldies, labāk uz meitenēm paskatos. Dievinu apvienotos turnīrus."

Gulbja un spāņu tenisista mačs solās būs īpaši spraigs ne tikai tādēļ, ka izšķirs fināla dalībnieku, bet arī abu "senās draudzības" dēļ, kā to nosauca pats Gulbis. Abu pirmajā ATP līmeņa mačā pagājušajā gadā Sanktpēterburgā Gulbis svinēja drošu, taču emociju pārpilnu uzvaru 6:1, 6:2, bet pēcspēles intervijā raksturoja pretinieku kā "izlutinātu princesi". Pēc tam aizvadīti divi mači, kuros abos Gulbis nervozās cīņās uzvarēja. Rītdienas spēles sākuma laiks vēl nav paziņots. Bautista-Aguts savā preses konferencē bija daudz piezemētāks un rītdienas maču pieminēja vien garāmejot, apsolot parādīt savu labāko sniegumu, un vairāk laika atvēlēja sava šodienas pretinieka lietuvieša Ričarda Beraņķa uzslavēšanai

Izmantotie resursi:
Эрнест Гулбис: "Ничего особенного Сеппи не...
ATP World Tour - Official Site of Men's...

     [+] [-]

, 2014-10-17 18:50, pirms 10 gadiem
Brazilija ir pienemts katru uzrunat ka draugu ! nevajag apvainoties par to !

     [+] [-]

, 2014-10-17 19:10, pirms 10 gadiem
hahahah Ernijs savā stilā. Cerams,ka nepazāģēs tik.

     [+] [-]

, 2014-10-17 19:11, pirms 10 gadiem
Gulbis taisa reklāmu - tobiš papildus ienākumus. Uz priekšu!

     [+] [-]

, 2014-10-17 19:28, pirms 10 gadiem
rīt pa LTV rādīs GUlbi

     [+] [-]

, 2014-10-17 22:49, pirms 10 gadiem
galvenais lai roka nesāp

  -1 [+] [-]

, 2014-10-17 23:14, pirms 10 gadiem
Malacis ērnijs...dažu labu čempionu neviens neatceras, bet cilvēkus, kas māk sevi pasniegt publikai (Agasi, Makinrojs...kas ar bija labi tenisisti, ne tiaki mutesbajāri un korta āksti), vienmēr atceras!
Tā kā...cepuri nost!
Un neaimirstiet, mazajia Latvijai ir divi tenisisti ar ko lepoties - Larisa Neilande un Ernests Gulbis, jaunie, lai cenšas...un zinu, ka atkal būs vēl viens Gulbis vai Neilande!

     [+] [-]

, 2014-10-17 23:37, pirms 10 gadiem
Robertino vienmēr būs saldējumu Ernestam parādā, jo cenšas parādīt, ka viņš ir labs tenisists. Kopš 1. tikšanās, spānis ir tikai progresējis.
Tīri tehniski būs ļoti grūti uzvarēt. Neparedzamie blakusapstākļi solās būt Ērnija pusē.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-18 00:23, pirms 10 gadiem
Nu Ernests jau arī brīžiem kortos uzvedas kā princese.... kā neiet, tā sākas kaut kāda runāšana ar tiesnesi un visādi izgājieni

  -1 [+] [-]

, 2014-10-18 02:59, pirms 10 gadiem
Bautista-Aguts jau sen vairs nav t i k ai izlutināta princese Un kuram tad patīk, ka viņu uzvar Viens otrs cits februārī(kuru Ernests bez ierunām sakāva) arī tikai atturīgi "pagrūda" Ernestam roku pēc spēles, lai gan citus savus pretiniekus pēc mača parasti "apmīļo".Patika Ernesta sacītais.Kā vienmēr, asprātīgi un uzjautrinoši.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-18 08:41, pirms 10 gadiem
Tā Gulbja tukšā murmulēšana un citu tenisistu nolikšana jau sāk apnikt....kā tāds tītars uz mēslu čupas