Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai zaudējums pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai zaudējums pusfinālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze, LTS

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča šodien aizvadījusi divas spēles Grieķijas pilsētas Mitilini ITF sērijas turnīrā. Vispirms viņai izdevās iekļūt pusfinālā, bet tajā tika ciests zaudējums pret britu sportisti Džeidu Vindliju – 6:7(8), 4:6.

Šonedēļ 17 gadus vecā Marcinkeviča ir devusies uz Grieķiju, kur Mitilini pilsētā startēja ITF 10 000 sērijas turnīrā. WTA ranga 597. vieta mūsu tenisistei deva 5. raketes godu turnīrā, ko pirmajā divās spēlēs viņa pārliecinoši apstiprināja, katrā no mačiem zaudējot tikai pa geimam.

Vakar ceturtdaļfināla mačā Marcinkevičas pretiniece bija vāciete Lēne Marija Hofmane (WTA 494.). Abu mačs bija pietiekami saspringts, taču netika pabeigts – šodien cīņu bija jāatsāk, izspēlējot trešā seta taibreiku. Tajā Diāna bija izteikti pārāka un iekļuva pusfinālā – 6:7(6), 6:1, 7:6(1). Tajā pretiniekos bija ar 6. numuru izliktā Džeina Vindlija no Lielbritānijas (WTA 628.). Diemžēl līdzīgā spēlē Diāna cieta zaudējumu ar 6:7(8), 4:6 un izstājās no turnīra.

Vienspēļu rangā mūsu tenisiste ieguva sešus punktus, bet jaunnedēļ spēlēs vēl vienā Grieķijas turnīrā, Salaniku pilsētā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-10-17 21:52, pirms 15 gadiem
DIANA.... es ticu,ka ti vari parkapt pari pedejai kartai nakamaja turnira...