Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Sevastova no slimnīcas uz WTA pusfinālu

Sevastova no slimnīcas uz WTA pusfinālu
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova pēc Maljorkas WTA turnīra pusfināla sasniegšanas atklāja, ka šī nedēļa viņai notikumiem bagāta bijusi ne vien labo rezultātu, bet arī veselības likstu dēļ.

"Pēc pirmās uzvaras gūšanas [6:0, 6:2 pirmdien pār Stefāniju Fēgeli – aut.] es nokļuvu slimnīcā, jo man bija vīruss un krampji. Spānijā ierados svētdien un jau tad man bija problēmas – ar vēderu. Jāspēlē bija jau nākamajā dienā. Spēles laikā viss bija normāli, bet vēlāk pēkšņi sākās krampji. Turnīra ārsts teica doties uz slimnīcu, kur pavadīju nakti," nedēļas sākumu Maljorkā atcerējās Sevastova.

Anastasijai nākamā spēle pret Juženiju Bušāru (6:3, 6:3) bija trešdien, saņemot nepieciešamo laiku, lai pēc iespējas labāk sagatavotos. Sevastova nebija pārliecināta par to, vai varēs spēlēt: "Nākamajā dienā [pēc slimnīcas] viss bija kārtībā. 24 stundas pagulēju, bet nevarēju zināt, vai varēšu spēlēt pret Bušāru. Iesildīšanās laikā viss bija labi."

Sevastova rītvakar plkst. 20:00 savā karjeras ceturtajā pusfinālā tiksies ar Serbijas tenisisti Jeļenu Jankoviču. Latvijas sportiste atzīst, ka tikšana līdz pusfinālam, zinot īpašos apstākļus, jau ir liels sasniegums: "Ko es sagaidu no šīs nedēļas? Neko! Biju slimnīcā, tagad esmu pusfinālā. Ar Jeļenu esmu spēlējusi divreiz, vienā spēlē uzvarēju un vienā zaudēju. Viņa ir lieliska spēlētāja, tāpēc paskatīsimies, kas rīt notiks."

Izmantotie resursi:
From hospital to semifinals | Mallorca Open


, 2016-06-17 23:43, pirms 8 gadiem
Anastasija ir jau iepriekš pierādijusi to, ka viņa ir īsta cīnītāja !
, 2016-06-17 23:51, pirms 8 gadiem
Visu cieņu
, 2016-06-18 00:04, pirms 8 gadiem
Man tas nepatīk...vīrusi ķeras klāt, kad sportists ir savā iespēju maksimumā...jābūt uzmanīgai
, 2016-06-18 10:22, pirms 8 gadiem
Cerams veselība nepievils
, 2016-06-18 15:35, pirms 8 gadiem
badijs4 rakstīja: Anastasija ir jau iepriekš pierādijusi to, ka viņa ir īsta cīnītāja !
Aļonai Nastjas cīņasspars un Nastjai Aļonas talants - abas būtu 20nieka
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
4

Ostapenko mēģinās otro reizi sasniegt Madrides "WTA 1000" trešo kārtu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Pēc plkst. 13.30 Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā cīnīsies pret spānieti Džesiku Bousasu.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.