Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškas un Pavlova duelis Maskavā izpaliek

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškas un Pavlova duelis Maskavā izpaliek
Andis Juška un Deniss Pavlovs

Maskavas „Future” turnīra vienspēļu ceturtdaļfinālā savā starpā necīnīsies divi Latvijas tenisisti – Andis Juška savu sāncensi uzveica, bet Denisam Pavlovam tas neizdevās. Līdz ar to cīņu par vienspēļu titulu turpina tikai Andis, bet dubultspēlēs Latvijas duets ticis pusfinālā.

Maskavas „Future” 15 000+H vienspēļu turnīrā Andis Juška (ATP 373.) un Deniss Pavlovs tika salozēti visai tuvu viens otram – divas uzvaras katram un būtu jāspēlē savstarpējais mačs. Diemžēl līdz tam netika. Juška šodien ar 6:4, 6:2 apspēlēja rangā neesošo krievu Daņilu Medvedevu, bet Deniss ar 2:6, 1:6 zaudēja citam krievam, ar 3.numuru izliktajam Valērijam Rudņevam (ATP 327.). Rīt Andim būs jācenšas revanšēties Rudņevam par Latvijas sportistu dueļa izjaukšanu.

Dubultspēļu sacensībās ar 1.numuru izliktie Juška un Pavlovs šodien tika pie ļoti pārliecinošas uzvaras – 6:3, 6:1 pret Sergeju Djakonovu un Daņilu Medvedevu (abi Krievija). Pusfināla sāncenši mūsējiem būs baltkrievi Serhejs Betau un Aleksands Burijs.

Ceturtdaļfināla spēles vienspēļu turnīros rīt aizvadīs arī Kārlis Lejnieks (ATP 362.) un Diāna Marcinkeviča . Kārlis Ukrainas pilsētas Čerkasi „Future” 10 000 sacensībās spēkosies ar rangā neesošo mājinieku Vladislavu Manafovu, bet Diāna Felandenā (Šveices) ITF 10 000 sacensībās spēkosies ar vācieti Zīnu Kaizeri (ATP 710.).

Līgai Dekmeijerei šīs nedēļas turnīrs (ITF 100 000+H) Bahamu salu galvaspilsētā Naso noslēdzies. Dubultspēļu ceturtdaļfinālā kopā ar britu sportisti Sāru Borvelu viņa atzina Arančas Rusas (Nīderlande) un Anastasijas Jakimovas (Baltkrievija) izteikto pārākumu – 1:6, 3:6. Turnīrā Līga nopelnīja 40 reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page