Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Sevastovai Melburnā panākums arī dubultspēļu pirmajā kārtā

Sevastovai Melburnā panākums arī dubultspēļu pirmajā kārtā
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova kopā ar Krievijas tenisisti Jekaterinu Aleksandrovu "Australian Open" dubultspēļu turnīra 1. kārtas mačā ar 6:3, 6:2 pieveica ASV un Čehijas tīņu duetu Sisi Bellisa/Marketa Vondroušova.

Sevastova ar pārinieci pēc nospēlētiem četriem geimiem bija iedzinējos ar 1:3, bet pēc tam spēja izcelties ar astoņu pēc kārtas uzvarētu geimu sēriju pret 18 gadus vecajām pretiniecēm. Latvijas un Krievijas duets visā mačā atspēlēja sešas no astoņām breikbumbām.

Anastasijai šonedēļ dubultspēļu rangā 101. vieta, Aleksandrova rangā neatrodas (viņas rekords ir 986. vieta) un šodien debitēja "Grand Slam" dubultspēlēs. Tikmēr pretiniecēm augstāk atrodas Vondroušova, kurai 162. vieta, bet Bellisa atrodas 10 pakāpienus zemāk.

Sevastova "Australian Open" dubultspēļu turnīrā piedalās ceturto reizi, un 2. kārtas sasniegšana viņai ir atkārtots labākais rezultāts Melburnā, kur vienu uzvaru izdevās gūt arī pērn kopā ar Vācijas tenisisti Anniku Beku. 2. kārta Sevastovai ir labākais rezultāts arī visos "Grand Slam" turnīros, tik tālu tiekot piekto reizi.

Sevastova ar šodienas uzvaru nopelnījusi 130 reitinga punktus un 14 750 Austrālijas dolāru prēmiju. Nākamās pretinieces kļūs zināmas rīt, kad ar sesto numuru izliktais Gabrielas Dabrovski un Jifanas Su duets sacentīsies ar Kirstenu Flipkensu un Frančesku Skjavoni.


, 2018-01-17 11:49, pirms 6 gadiem
Laikam jau tālākie dubultspēļu rezultāti būs atkarīgi no rītdienas vienspēles!
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.