Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis spēlēs "Australian Open" pirmās dienas vakarā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gulbis spēlēs "Australian Open" pirmās dienas vakarā
Tanasi Kokinakis
Foto: AFP/Scanpix

Ernests Gulbis sezonas pirmo "Grand Slam" turnīru – "Australian Open" sāks jau pirmdien, kad ap plkst. 9:00 pēc mūsu laika sacentīsies ar 18 gadus veco Austrālijas tenisistu Tanasi Kokinaki.

Gulbis ar ranga 147. vietā esošo Kokinaki iepriekš nav ticies, bet abu pirmais savstarpējais mačs prognozējami ieplānots vienā no "TV kortiem". Gulbja mačs pret Austrālijas tīni būs 3. kortā un sāksies ne agrāk kā plkst. 18:00 pēc vietējā laika jeb plkst. 9:00 pēc Rīgas laika.

Gulbis Melburnā izlikts ar 11. numuru, proti, pirmajās trīs kārtās nevar tikties ar reitingā augstāk esošiem tenisistiem. Ernestam "Australian Open" līdz šim nav klājies spoži, divreiz (2009, 2014) tiekot līdz 2. kārtai. Latvijas pirmais numurs pērn četros setos uzveica Huanu Monako, bet pēc tam trīs setos piekāpās Semam Kverijam.

"Australian Open" 1. dienā spēlēs sieta apakšpusē esošie tenisisti. Tādējādi jau pirmdien darbībā varēs redzēt Rodžeru Federeru, Rafaelu Nadalu un Endiju Mareju, bet dāmu turnīrā citu starpā Mariju Šarapovu, Simonu Halepu un Anu Ivanoviču.

     [+] [-]

, 2015-01-17 11:03, pirms 9 gadiem
Tas nav nemaz tik slikti. Pa dienu gulbim buutu mazaak variantu

     [+] [-]

, 2015-01-17 11:11, pirms 9 gadiem
Galvenais, lai nav baigais karstums!
Gulbi, mēs par tevi!!! Sarauj!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja