Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei Grieķijā karjeras ceturtais ITF fināls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismanei Grieķijā karjeras ceturtais ITF fināls
Daniela Vismane. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas sieviešu tenisa ceturtā rakete Daniela Vismane (WTA 520.) sestdien Hēraklejas ITF W15 sērijas turnīra pusfinālā ar rezultātu 6:2, 6:2 uzvarēja Itālijas spēlētāju Melāniju Delai (WTA 922.), ceturto reizi karjerā sasniedzot ITF vienspēļu finālu.

Vismanei mačā pret divus gadus jaunāko sāncensi abos setos grūtības radās tikai vienā posmā ar diviem geimiem. Viņa 1. setā no 5:0 zaudēja divos geimos pēc kārtas, bet 2. seta sākumā nokļuva iedzinējos ar 0:2, turpinājumā izceļoties ar sešu pēc kārtas uzvarētu geimu sēriju.

Vismane Hēraklejā izsēta ar trešo numuru un šonedēļ sasniedza karjeras ceturto ITF finālu (1-2). No tiem trīs bijuši turnīros ar viņai ērtāko segumu – mālu, uz kura tiek spēlēts arī Hēraklejā.

Daniela pagājušā gada jūlijā Pērnavā uzvarēja savā pirmajā ITF finālā (W15 turnīrs), bet kopš tā laika zaudējusi nākamajos divos finālos – šogad februārī W15 turnīrā Antaljā un maijā W25 turnīrā Jeruzalemē.

Hēraklejas fināla sasniegšana dod sešus WTA reitinga punktus, čempione saņems 10. Vismane rīt pirmoreiz tiksies ar neizsēto krievieti Darju Astahovu (WTA 684.). Mača sākums gaidāms plkst. 11:00 jeb pēc dubultspēļu fināla, kuram jāsākas 10:00.