Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška: "Nav svarīgi, ko krievietes mums liek pretī"

Juška: "Nav svarīgi, ko krievietes mums liek pretī"
Andis Juška
Foto: Dmitrijs Suļžics/f64

Latvijas sieviešu tenisa izlases kapteinis Andis Juška sarunā ar medijiem pirms Federācijas kausa izcīņas pārspēlēm pret Krieviju par vietu II. Pasaules grupā izteicās, ka viss atkarīgs no mūsu pašu labākajām tenisistēm - Aļonas Ostapneko un Anastasijas Sevastovas -, jo pasaules rangā viņas ieņem augstākas vietas nekā pretinieces.

"Domāju, ka Krievijas izlase pret mūsu tenisistēm izvēlēsies likt Jekaterinu Makarovu un Jeļenu Vesņinu, jo Anastasija Pavļučenkova šobrīd nav labākajā sportiskajā formā, to apliecina arī rezultāti," stāsta Juška. "Taču, manuprāt, mums nav svarīgi, ko krievietes mums liek pretī, jo Latvijai ir divas pasaules ranga Top 15 tenisistes, tādēļ viss ir atkarīgs no viņām pašām."

"Cerams, ka Aļonai viss būs kārtībā ar veselību, bet citādi esam gatavi. Klepus viņai ir joprojām. Divas dienas bija arī paaugstināta temperatūra. Aļona dodas uz Latvijas Olimpisko vienību (LOV), tiek slēgta pie sistēmas un ārstējas," atklāj Juška. "Diāna Marcinkēviča mums pievienosies rīt [otrdien]. Ja būs nepieciešams, lai viņa aizvada dubultspēli, tad viņa to darīs. Taču mēs ceram, ka līdz dubultspēlēm nemaz nenonāksim, jo uzvarēsim visās vienspēlēs. Krievijai ir Top 5 dubultspēļu pāris, tādēļ man negribētos, lai viss izšķiras dubultspēlē."

Izlases kapteinis pirms nepilnas nedēļas nosauca Latvijas izlasi par favorīti šajā duelī un no saviem vārdiem neatkāpjas arī tagad. "Palūkojieties uz spēlētāju vietām rangā. Turklāt māls ir atšķirīgs no cietā seguma. Makarova labāk spēlē uz cietā seguma, bet mūsu meitenēm parocīgāks ir māla segums. Lai gan Aļonai jau tagad var spēlēt visur. Bet Nastjai parocīgāks ir klejs, tāpēc saku, ka esam favorīti."

Runājot par apstākļiem, kas jānodrošina Latvijas tenisistēm Hantimansijskā, Juška uzver, ka svarīgākais ir ērta guļvieta. "Arī ēdināšana un transports. Lai tas vienmēr būtu laikā. Nekādas ekstras nav vajadzīgas, limuzīns nav nepieciešams. Galvenais ir miers un klusums, lai sportistes varētu kārtīgi izgulēties. Jā, būs dažu stundu laika starpība, centīsimies tam pielāgoties. Taču spēles sāksies ap pulksten 12, 13 dienā, tādēļ tam nebūs tik lielas nozīmes."

     [+] [-]

, 2018-04-17 11:20, pirms 6 gadiem
Lūk, tas ir īsts kapteinis! Kaut ko tādu vēl nebiju lasījis. Ja meitenes kārtīgi izgulēsies, problēmām ar vieglu uzvaru nevajadzētu rasties. Ja nu gadījumā gadīsies paklupt, pie vainas varētu būt tikai un vienīgi miera un klusuma trūkums. Kas viņš ir, sieviešu klostera abats no trīspadsmitā gadsimta?

  -1 [+] [-]

, 2018-04-17 13:05, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Lūk, tas ir īsts kapteinis! Kaut ko tādu vēl nebiju lasījis. Ja meitenes kārtīgi izgulēsies, problēmām ar vieglu uzvaru nevajadzētu rasties. Ja nu gadījumā gadīsies paklupt, pie vainas varētu būt tikai un vienīgi miera un klusuma trūkums. Kas viņš ir, sieviešu klostera abats no trīspadsmitā gadsimta?
Tad jau pirms spēles vajag noīrēt istabiņu ar baltām, polsterētām sienām, tur būs īstens klusums, un problēmu uzvarēt ne mazāko!