Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas tenisistes Tallinā sacentīsies ar Lielbritāniju, Turciju un Portugāli

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas tenisistes Tallinā sacentīsies ar Lielbritāniju, Turciju un Portugāli
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Pirmdien notika "Fed Cup" Eiropas/Āfrikas zonas 1. grupas izloze, kas Latvijas komandai februārī gaidāmajos mačos C grupā deva pretinieces no Lielbritānijas, Turcijas un Portugāles.

Latvijas izlase šajā grupā spēlēs jau ceturto gadu pēc kārtas un no 8. līdz 11. februārim Igaunijā paredzētajā turnīrā piedalīsies vien trīs spēlētāju sastāvā (atļauto četru vietā). Mūsu komandu pārstāvēs Aļona Ostapenko, Diāna Marcinkeviča un debitante Daniela Vismane, bet arī šoreiz nebūs šobrīd valsts pirmās raketes godā esošās Anastasijas Sevastovas.

Šodien notika turnīra izloze, kas Latvijai C grupā deva vienu no favorītēm Lielbritāniju, kā arī Turciju un Portugāli. Britu komanda plāno ierasties ļoti draudīgā sastāvā ar Top 10 spēlētāju Johannu Kontu priekšgalā. Šajā komandā būs arī Hezere Vatsone un talantīgā, bet traumatiskā Lora Robsone, kā arī tikai dubultspēlēs startējošā Džoslina Reja.

Grupā nomināli otrais numurs Turcijai, kuras sastāvā zināmākā spēlētāja ir Čāla Bjukakčaja, kura pagājušā gada aprīlī Stambulā izcīnīja Turcijas vēsturē pirmo WTA titulu. Savukārt Portugālei pirmais numurs būs vārda tiešajā nozīmē skaļā Mišela Laršere de Britu.

Tallinā, kur mači notiks uz "hard" seguma hallē, kopumā startēs 14 komandas, kas sadalītas četrās grupās. Pēc viena apļa spēlēm grupu uzvarētājas izspēlēs divas ceļazīmes uz Pasaules 2. grupas "play off", bet grupu vājākajām komandām nāksies pārspēlēs noskaidrot tās divas neveiksminieces, kurām būs jāpamet Eiropas/Āfrikas zonas 1. grupa.

  +3 [+] [-]

, 2017-01-16 15:09, pirms 7 gadiem
Nu, kur ir oficiāls tenisa savienības skaidrojums par nespēju piesaistīt Nastju?
Tagad, kad mums ir iespēja tikt uz augšu , atkal viss ir sačakarēts...
Savicki, nokaunies!