Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzminai divi panākumi Bučas turnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzminai divi panākumi Bučas turnīrā
Irina Kuzmina

Latvijas tenisiste Irina Kuzmina šodien sekmīgi iesākusi Ukrainas pilsētas Bučas ITF 25 000 sērijas turnīru - gan vienspēļu, gan dubultspēļu sacensībās viņai izdevies pārvarēt pirmo kārtu.

Jau ziņojām, ka Irina Kuzmina šo un nākamo nedēļu aizvadīs startējot Ukrainas ITF turnīros. Pirmajā nedēļā Irina devusies uz Bučas pilsētu, kurā norisinās turnīrs ar balvu fondu 25 000 ASV dolāru. Gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs mūsu sportistei uzreiz atradās vieta pamatturnīrā un cīņas bija jāsāk tikai šodien.

Vienspēļu turnīrā cīņa Irinai iznāca pagalam īsa. Viņas pretiniece bija ar 7. numuru izliktā baltkrieviete Ksenija Miļevskaja, kura WTA rangā ieņem 274. vietu, kamēr Irina ir 372. Šodienas mačā baltkrieviete gan guva kādu savainojumu vai arī bija nevesela, jo izstājās no cīņas jau pirmajā setā pie rezultāta 2:0 Kuzminas labā. Nākamajā kārtā mūsu sportistes sāncense būs Ganna Pivena no Ukrainas, kurai rangā 428. vieta.

Tikmēr dubultspēļu turnīrā izdevās izspēlēties no sirds. Šajā turnīrā viņa spēlē ar savu draudzeni, ukrainieti Oksanu Ļubcovu. Viņa gada sākumā smagi saslima un nav spēlējusi jau vairākus turnīrus, bet tagad cenšas atgriezties turnīros. Abu ranga pozīcijas gan ļāva būt izlikto vidū (ar 4. numuru), bet pirmajā kārtā pretiniekos bija Maja Gaverova (Krievija) un jau minētā Ganna Pivena. Kuzminai un Ļubcovai izdevās uzvarēt tikai trijos setos – 6:3, 2:6, 10:7, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā. Tajā rīt pretiniekos būs krievietes Jevgēņijas Paškovas un ukrainietes Anastasijas Vasiļjevas duets.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-07-15 22:09, pirms 15 gadiem
Bučas

     [+] [-]

, 2009-07-15 22:25, pirms 15 gadiem
vajadzētu vienspēlē pacīnīties par pusfinālu