Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko un Dabrovski pēc pretinieču izstāšanās iekļūst ceturtdaļfinālā

Ostapenko un Dabrovski pēc pretinieču izstāšanās iekļūst ceturtdaļfinālā
Aļona Ostapenko
Foto: imago/Scanpix

Aļonai Ostapenko kopā ar Kanādas tenisisti Gabrielu Dabrovski tika ļoti viegla uzvara Dohas "Premier 5" turnīra 2. kārtas mačā pret trešo izsēto duetu Lucija Šafāržova/Barbora Stricova, kad čehietes pēc nokļūšanas iedzinējos ar 0:3 izstājās.

Ostapenko šonedēļ dubultspēļu rangā atrodas 55. vietā, Dabrovski ir 11. pozīcijā, bet abas čehietes ir divdesmitniekā – Šafāržova augstajā 7. vietā, bet Stricovai ir 15. pozīcija. Ostapenko Dabrovski viņām pagājušajā vasarā ar 5:7, 3:6 zaudēja Toronto notikušā "Rogers Cup" ceturtdaļfinālā.

Čehietes šonedēļ no 1. kārtas bija brīvas, bet savā turnīra vienīgajā mačā izturēja tikai deviņas minūtes, kuru laikā sakrāja vien divus punktus (2:12). Izstāšanās iemesls ir Stricovas vēdersāpes.

Ostapenko ar citu "French Open" čempioni Dabrovski, kura pagājušajā vasarā Parīzē uzvarēja jaukto dubultspēļu turnīrā, ceturto reizi spēlē kopā. Trijos no četriem turnīriem izdevies sasniegt ceturtdaļfinālu. Pirmie divi bija pagājušajā sezonā tādas pašas nozīmes turnīros Dubaijā un Toronto.

Tikšana Dohas turnīra ceturtdaļfinālā dod 190 reitinga punktus, nākamās pretinieces būs Katerina Bondarenko un Aleksandra Kruniča (Ukraina/Serbija), kuras arī ir neizsētais duets.


, 2018-02-15 22:51, pirms 6 gadiem
izskatās ka līdz finālam vajadzētu tikt
, 2018-02-16 07:06, pirms 6 gadiem
Mūsu dubultspēļu specialiste,cerams tā varēsim drīzumā teikt,un labi būtu kad kopā ar Nastju kādu turnīru paņemtu.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.