Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Par LTS prezidentu atkārtoti ievēlēts Juris Savickis

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Par LTS prezidentu atkārtoti ievēlēts Juris Savickis
Juris Savickis
Foto: Ģirts Ozoliņš, F64

13. novembrī norisinājās Latvijas tenisa savienības (LTS) kongress, kurā notika gan LTS prezidenta, gan vadības vēlēšanas. Par Latvijas tenisa savienības prezidentu atkārtoti ievēlēts Juris Savickis, bet viceprezidentu godā tikuši SEB bankas valdes priekšsēdētājs Ainārs Ozols un politiķis Ivars Godmanis.

Savickis un Godmanis saglabājuši savus LTS amatus, bet Ozols ieņēmis Aināra Pauniņa (būvkompānijas „Re&Re” valdes priekšsēdētājs) vietu. Izmaiņas notikušas arī LTS valdes sastāvā. Iepriekšējo sešu valdes locekļu vietā tagad būs astoņi. Savas pozīcijas LTS valdē saglabājuši Osvalds Sausverds, Zigmārs Priede, Andrejs Bukins un Mārīte Miķelsone, bet līdzās viņiem valdē būs arī LTS ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks, Vents Aperāns, Egils Valeinis un Jānis Skroderis.

Tāpat kongresā tika ievēlēti desmit Latvijas tenisa savienības komisiju vadītāji.

KomisijaVadītājs
Sacensību un reitinga komisijaRuta Pliena
Tiesnešu komisijaKonstantīns Zasjadko
Izglītības komisijaJānis Viņķis
Klubu attīstības komisijaAndrejs Bukins
Mārketinga un publisko attiecību komisijaVents Aperāns
Senioru komisijaEgils Valeinis
Juridisko un ētikas komisijaGvido Zemribo
Programmas “U10 teniss” komisijaLilita Didriksone
Pludmales tenisa komisijaMarina Trefilova
Ratiņtenisa komisijaTerēza Stenclava

Kongresa uzrunā LTS prezidents Juris Savickis arī definējis galvenos Latvijas tenisa savienības mērķus un turpmākos uzdevumus, kā arī pateicies sportistiem, treneriem, tiesnešiem un tenisa aktīvistiem par paveikto darbu atskaites periodā.

     [+] [-]

, 2014-11-16 05:41, pirms 9 gadiem
Pie šādas LTS vadības nav paredzams ka Latviju kā valsti pārstāvēs tās labākie tenisisti un ka notiks visparēja tenisa izaugsme-skumji bet pamatoti,šie frukti jau labu laiku smird pēc puvuma.