Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Maskavas "Premier" turnīru sāks no otrās kārtas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Maskavas "Premier" turnīru sāks no otrās kārtas
Anastasija Sevastova
Foto: AP/Scanpix

Latvijas otrajai raketei Anastasijai Sevastovai sezonas priekšpēdējais turnīrs būs Maskavā, kur viņa "Premier" līmeņa turnīrā iesaistīties no 2. kārtas, tur tiekoties ar rumānieti Irinu-Kamēliju Begu vai kādu no kvalifikācijas uzvarētājām.

Kremļa kausā no 1. kārtas brīvas Top 4 izsētās spēlētājas, kuru pulkā šoreiz tikusi arī Sevastova, jo Maskavā nespēlēs uzreiz četras par viņu rangā augstāk esošas spēlētājas, kuras bija pieteikušās šim turnīram, taču dažādu iemeslu dēļ Krievijas nozīmīgākajā turnīrā nepiedalīsies.

Pēdējo divu gadu čempionei Svetlanai Kuzņecovai, Johannai Kontai un Dominikai Cibulkovai ir savainojumi, bet Aļonai Ostapenko atpūta pirms "WTA Finals", kas nākamās nedēļas nogalē startēs Singapūrā, Maskavas turnīru savos plānos iekļaujot kā rezerves turnīru, gadījumā ja trūks punktu "WTA Finals" kvalifikācijai.

Ar pirmajiem diviem numuriem Maskavā izliktas Kristina Mladenoviča un Koko Vandevei, trešais numurs ir Jeļenai Vesņinai, bet ceturtais ticis Sevastovai. Viņa 2. kārtas mačā sacentīsies ar šogad divreiz pieveikto rumānieti Begu vai kvalifikācijas uzvarētāju. Savukārt pirmā izsētā pretiniece Sevastovai var būt ceturtdaļfinālā, kur viņas zara daļā atrodas Darja Gavrilova. Spēcīgākās pretinieces, ieskaitot "wild card" saņēmušo Mariju Šarapovu, atrodas zara apakšā, bet Sevastova ir augšpusē.

Sevastova Maskavā spēlēs trešo gadu pēc kārtas. Viņa 2015. gadā no kvalifikācijas tika līdz ceturtdaļfinālam, kur piekāpās Kuzņecovai, bet pērn pamatturnīra 1. kārtā ar piecām mačbumbām zaudēja krievu tīnei Annai Bļinkovai.

     [+] [-]

, 2017-10-16 10:07, pirms 7 gadiem
Šarāpova jau nu turnīru paņems. Ja vajadzēs, tiesneši pietiesās

     [+] [-]

, 2017-10-16 14:31, pirms 7 gadiem
pūce rakstīja: Šarāpova jau nu turnīru paņems. Ja vajadzēs, tiesneši pietiesās
Nepavisam nav teikts! Knapi uzvarēja stipri švakākajā Ķīnā! Interesanti gan būtu finālā atkal redzēt Sevastovas- Šarapovas dueli! Šoruden tie ir topā!☝