Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai uzvara vienspēlē, Kuzminai – dubultspēlē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai uzvara vienspēlē, Kuzminai – dubultspēlē
Diāna Marcinkeviča
Foto: www.katowiceopen.pl

Latvijas tenisistes Diāna Marcinkeviča un Irina Kuzmina šodien sekmīgi turpinājušas startus ITF sērijas turnīros Grieķijā un Ukrainā. Diāna sasniegusi otro kārtu vienspēlēs, bet Irina spēlēs dubultspēļu pusfinālā.

Diāna Marcinkeviča (WTA 597.) šodien iesāka startu Grieķijas pilsētas Mitilini ITF 10 000 sērijas turnīrā. Vienspēlēs 17 gadus vecā sportiste tika izlikta ar 5. numuru, bet pirmo maču aizvadīja pret austrālieti Džeidu Hoperi (WTA 939.). Mačā lielas intrigas nebija – ar 6:0, 6:1 uzvarēja Diāna. 2. kārtā viņa spēlēs pret mājinieci Despinu Papamihailu (WTA 1021.). Tieši šī grieķiete pārī ar moldāvieti Anastasiju Stepu sarūpēja Diānai zaudējumu dubultspēļu turnīrā. Spēlējot kopā ar austrālieti Marisu Džanoti, mūsu tenisiste zaudēja Grieķijas un Moldovas sportistu duetam ar 3:6, 3:6.

Tikmēr Irina Kuzmina šodien tikusi pie otrās uzvaras dubultspēļu turnīrā Ukrainas pilsētā Harkovā. Kopā ar mājinieci Veroniku Kapšaju viņa ar 6:4, 7:6(4) uzveica ukrainietes Olgas Jančukas un baltkrievietes Jūlijas Arciomavas duetu. Pusfinālā Latvijas un Ukrainas dueta pretinieces būs divas mājinieces – Jelizaveta Ribakova un Oksana Tepļakova. Jāpiemin, ka Kuzmina un Kapšaja ir turnīra galvenās favorītes.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-15 11:59, pirms 15 gadiem
apsveicu