Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Austrijas kapteinis: "Esmu nedaudz vīlies, ka neizdevās Latviju uzvarēt jau sestdien"

Rolands Eliņš

Austrijas kapteinis: "Esmu nedaudz vīlies, ka neizdevās Latviju uzvarēt jau sestdien"
Jirgens Melcers un Klemenss Trimmels
Foto: Kaspars Volonts/LTS

Austrijas tenisa izlases pārstāvji Klemenss Trimmels un Jirgens Melcers dalījās savos iespaidos par Valmierā notikušo Deivisa kausa maču pret Latviju. Trimmels bija vīlies, ka zaudēts dubultspēlē, līdz ar to vēl šodien saglabājusies intriga par mača uzvarētāju bet Melcers raksturoja savus pretiniekus Jāni Podžu un Miķeli Lībieti.

"Uzskatu, ka mēs bijām labāka komanda," sacīja Austrijas komandas kapteinis Klemenss Trimmels. "Nedaudz esmu vīlies, ka neizdevās uzvarēt dubultspēļu maču, jo vēlējāmies visu izšķirt jau sestdien. Taču Jirgens Melcers parādīja ļoti labu sniegumu, un man ne mirkli nebija šaubu, ka uzvarēsim. Daudz tika runāts, vai Ernests Gulbis spēlēs pret mums. Uzskatu, ka mēs sekmīgi norobežojāmies no šīm runām un labi sagatavojāmies spēlēm."

Dubultspēles iznākums pārsteigums? "Spēle bija pietiekami sīva, tā viegli varēja pavērsties citā virzienā. Ja paskatamies uz vietu rangā, tad jā, tas ir pārsteigums, taču zinājām, ka Ernests Gulbis ir ļoti talantīgs spēlētājs. Lai arī viņa specialitāte nav dubultspēles, viņš var trāpīt ļoti sarežģītus sitienus un daudz zina par dubultspēlēm. Mēs nenospēlējām labi, taču Latvijas komanda bija pilnībā pelnījusi šo uzvaru."

Austrijas tenisists Jirgens Melcers tika palūgts raksturot savus jaunos pretiniekus spēlēs pret Latviju: "Pirmais mačs (pret Jāni Podžu) bija daudz grūtāks. Varēja redzēt, ka puisis prata spēlēt no gala līnijas, viņš realizēja grūtus sitienus. Dažreiz sitienu izvēle nebija tā labākā, pieredzes trūkums bija skaidri redzams, taču viņam ir talants. Savukārt šodien pretinieks (Miķelis Lībietis) turēja sevi spēlē ar serves palīdzību. Ja serve nesanāca, tad arī sitieni no gala līnijas panākumus nenesa. Priekš manis tā bija vienkārši serves atvairīšana un gaidīšana, kad viņš kļūdīsies, ko viņš arī izdarīja."

Melcers nemaz nebija saskumis par to, ka nebija izdevības aizvadīt vienspēli pret Ernestu Gulbi, sakot, ka svarīgākais bija uzvarēt un tas tika izdarīts. Austrietis nekautrējās uzslavēt Vidzemes Olimpisko centru, kurš esot augstākās kvalitātes un bijis patīkami tajā spēlēt, taču no pilsētas gan nekas daudz neesot redzēts. "Neatbraucām jau šeit meklēt apskatīt pilsētu, bet gan uzvarēt," saka Melcers.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-14 22:27, pirms 10 gadiem
Diplomātisks mājiens - fū, jūsu Gulbis nespēlēja, bet tie pārējie... Tādi nekādi, salagas. Jāstrādā, lai pēc gadiem par Lībieti un bračkām Podžus vēl dzird. Mēs, fani, nepieprasam jau nu otro Gulbi, kas ir Top-10, bet nu vismaz spēlētāju, kas balansē starp pirmo un otro ATP ranga simtnieku, un kaut vai šad tad uzspēlē ATP turnīros, tas jau būtu REĀLS spēks izlasei.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-14 22:47, pirms 10 gadiem
Nu, izspiedām maksimumu no šī sastāva kas spēlēja. Tas, ka vinnēsim dubultspēli bija paredzams.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-15 03:22, pirms 10 gadiem
Lai mēs varēt stabili par kaut ko cīnīties Deivisa kausā, ar Gulbi vien nepietiek. Tāpat kā savulaik Šveicei ar Federeru nepietika. Kad parādījās otrs spēcīgs numurs - lūdzu! Arī mums jāiet to pašu ceļu un jāmeklē Gulbja sekotāji. Jo ātrāk, jo labāk!