Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žguns ar pārliecinošu uzvaru uzsāk turnīru Itālijā

Žguns ar pārliecinošu uzvaru uzsāk turnīru Itālijā
Adrians Žguns
Foto: Sportacentrs.com

Ar uzvaru "Future" sērijas turnīru Itālijas pilsētā Portotoresā iesācis Latvijas tenisists Adrians Žguns, kurš pirmajā kārtā viegli ar 6:1, 6:1 pārspēja mājinieku Antonio Zuku. Tikmēr zaudējumus piedzīvojuši Agris Kolomicevs, Lina Lileikite un Diāna Marcinkeviča.

Šonedēļ, kad mūsu labākie vīriešu tenisisti gatavojas Deivisa kausa izcīņai, kas norisināsies nedēļas nogalē Rīgā, zemāka līmeņa turnīros turpina piedalīties citi Latvijas pārstāvji. Tā uz Itāliju devies Adrians Žguns, uz Maroku Agris Kolomicevs, bet Lina Lileikite un Diāna Marcinkeviča pārstāv valsti Melnkalnē notiekošajās sacensībās.

Uzvaru vienspēlēs šodien svinēja vienīgi Adrians Žguns(ATP 627.), kurš Portotoresā(Itālijā) "Future" sērijas turnīrā neatstāja variantus mājiniekam Antonio Zukam(nav ATP rangā) – 6:1, 6:1. Žgunam, kurš Itālijā izlikts ar septīto numuru, otrajā kārtā viņam jātiekas ar vēl vienu itālieti Filipo Leonardi(ATP 729.). Adrians šajā turnīrā piedalījās arī pērn un sasniedza atzīstamu rezultātu - tika finālā. Tikmēr cits latviešu tenisists, 17 gadus vecais Agris Kolomicevs ne tik veiksmīgi šodien startēja Marokas "Future" turnīrā – zaudējums jau pirmajā kārtā ar 1:6, 0:6 nīderlandietim Timam Van Terhejdenam.

Nesekmīgi rezultāti arī Lina Lileikite un Diāna Marcinkeviča – ITF turnīrā Melnkalnes pilsētā Podgoricā abas latvietes vienspēlēs cieta zaudējumus – un, kas interesanti, vienai un tai pašai pretiniecei. Vispirms Lina Lileikite nespēja pārvarēt kvalifikācijas barjeru un ar 0:6, 4:6 kapitulēja slovākietei Karinai Morgosovai, bet vēlāk Marcinkeviča pamatturnīra pirmajā kārtā zaudēja šai pašai Slovākijas sportistei ar 1:6, 6:4, 4:6. Abas tenisistes šodien aizvadīja arī dubultspēļu pirmās kārtas, tiesa, katra ar citu pārinieci. Veiksmīgāka bija Lileikite, kura iekļuva nākamajā kārtā, taču Diāna piedzīvoja otro zaudējumu otrdienā un turnīru beidza.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-09-15 00:40, pirms 14 gadiem
Dekmeijere ar Jeļenu Bovinu ar pirmo setu 6:3 uzvarējušas spēlē pret M.Odinu un R.Zalamedu.Kvebekas WTA turnīrā.