Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko pārvar pirmo barjeru Sinsinati dubultspēļu turnīrā

Ostapenko pārvar pirmo barjeru Sinsinati dubultspēļu turnīrā
Aļona Ostapenko. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Aļona Ostapenko kopā ar Ukrainas tenisisti Ludmilu Kičenoku otrdienas vakarā viegli uzvarēja Sinsinati "Premier 5" dubultspēļu turnīra pirmajā posmā, kur ar 6:1, 6:3 sagrāva ASV un Ķīnas duetu Rakele Atavo/Sinjuna Hana.

Ostapenko savu 2017. gada Štutgartes "Premier" titula kampaņas pārinieci Atavo Sinsinati pieveica arī pērn, kad šajā turnīrā spēlēja kopā ar Johannu Kontu. Latvijas un Lielbritānijas duets toreiz 1. kārtā ar rezultātu 6:1, 6:0 sagrāva Atavo un vācietes Annas-Lēnas Grēnefeldes pāri.

Otrdien svinot uzvaru kopā ar Kičenoku, Ostapenko aizstāvēja pirms gada Sinsinati nopelnītos 105 reitinga punktus. Viņas 2. kārtā rīt tiksies ar astoto izsēto komandu Lucija Hradecka/Andreja Klepača (Čehija/Slovēnija). Mačs gaidāms pēc pusnakts.

Šonedēļ ir Ostapenko un Kičenokas sestais turnīrs vienā komandā (bilance: 7-4). Viņas 2013. gadā uzvarēja Imolas ITF W25 turnīrā, bet šogad izcēlās ar "French Open" ceturtdaļfinālu, kas abām ir labākais rezultāts "Grand Slam" turnīros.


, 2019-08-14 13:05, pirms 5 gadiem
Matulis ievietojis savas.pārdomas par tenesistēm savā maksas rakstā! Ja godīgi dikti pretīgi jo iedomājās sevi par nezin ko ka tagad ņems un maksās par viņa murgojumiem! Hren tev! Ja esi vecis ieliec rakstu normāli lai visi var dalīties pārdomās vai oponēt!
, 2019-08-14 13:58, pirms 5 gadiem
Alpaville rakstīja: Matulis ievietojis savas.pārdomas par tenesistēm savā maksas rakstā! Ja godīgi dikti pretīgi jo iedomājās sevi par nezin ko ka tagad ņems un maksās par viņa murgojumiem! Hren tev! Ja esi vecis ieliec rakstu normāli lai visi var dalīties pārdomās vai oponēt!
Tieši tā, lai ieliek normāli, redzams, ka nekādas atsauksmes nav, negrib neviens maksāt par viņa gara darbu!
Nav jau arī nekāds tenisa specs. Un kaut kāda murgaina doma viņam, ka šķeļ sabiedrību, ja domas dalās par vienu vai otru sportistu!
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.