Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Berlīnes turnīra pusfinālā piekāpjas Svitoļinai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Berlīnes turnīra pusfinālā piekāpjas Svitoļinai
Anastasija Sevastova. Foto: Zuma Press/Scanpix

Anastasija Sevastova (WTA 43.) Berlīnē notiekošā paraugturnīra "bett1 Aces" pusfinālā ar rezultātu 6:7(2), 3:6 piekāpās pasaules piektajai raketei Eļinai Svitoļinai. Sevastovai trešdien būs spēle par 3. vietu.

Sevastova abos setos atspēlēja breiku (attiecīgi 0:3 un 0:2), bet nesekmīgi nospēlēja seta turpinājumā, turklāt 1. setā viņa bija tuvu uzvarai, taču pie 6:5 nespēja izservēt setu. Viņa 12. geimā neieguva nevienu punktu, bet taibreikā no 2:1 zaudēja sešās izspēlēs pēc kārtas.

Anastasija 2. seta pirmajā geimā servi nenosargāja no 40:15 pārsvara, vēlāk atguva breiku, bet pie 3:3 viņai maksimāli neveiksmīgs geims, savu servi zaudējot no 40:0 pozīcijas. Ukrainas tenisiste vēl vienu breiku ieguva pēdējā geimā, kad Sevastova pēc trīskāršās mačbumbas atspēlēšanas ar ceturto galā netika.

Kamēr Sevastova šonedēļ vienu maču jau bija nospēlējusi, vakar ar 6:3, 4:3 uzvarot vācieti Jūliju Gērgesu (WTA 38.), kura izstājās potītes savainojuma dēļ, Svitoļinai šodien bija turnīra pirmais iznāciens, jo viņa no 1. kārtas jeb ceturtdaļfināla bija brīva.

Turnīrā Berlīnē piedalās sešas spēlētājas, pirmās trīs dienas aizvadot uz zālāja seguma, bet nedēļas otrajā pusē plānotas cīņas uz cietā seguma. Tāpat kā Svitoļina, 1. kārtu izlaida arī ar otro numuru izsētā Nīderlandes tenisiste Kiki Bertensa (WTA 7.). Viņa otrajā pusfinālā tiksies ar čehieti Petru Kvitovu (WTA 12.). Zaudētāja rīt mačā par 3. vietu tiksies ar Sevastovu.

Sevastova pie spēlēšanas Berlīnē tika pēc tam, kad savainojuma dēļ no dalības turnīrā atteicās Francijas tenisiste Karolīna Garsija. Anastasijai Vācijā ir pirmās spēles kopš februāra, savukārt pirmais oficiālais turnīrs pēc vairāku mēnešu pārtraukuma plānots Palermo, kur 3. augustā sāksies "International" kategorijas turnīrs.

     [+] [-]

, 2020-07-14 21:02, pirms 4 gadiem
Nastja izmēģināja arī Kirjosa servi ...Svitoļina neiekrita, bet bija cerības paņemt to punktu...

     [+] [-]

, 2020-07-14 22:41, pirms 4 gadiem
Iesildāmies dāmas...