Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča nenotur pārsvaru, piedzīvojot kārtējo zaudējumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča nenotur pārsvaru, piedzīvojot kārtējo zaudējumu
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Latvijas trešā spēcīgākā tenisiste Diāna Marcinkeviča šosezon joprojām nespēj gūt pirmo uzvaru. Tas neizdevās arī Ašafenburgas ITF 25 000 turnīrā, kur uz māla seguma ar rezultātu 4:6, 6:3, 4:6 zaudējot Beļģijas tenisistei Elīnei Bejkensai. Diānai pēdējā setā bija divu breiku pārsvars.

Bejkensa pirms mača ar Marcinkeviču guva divas uzvaras kvalifikācijā, abās spēlēs uzvarot ļoti viegli, kopumā zaudējot tikai trīs geimus. Beļģijas tenisiste pašreiz rangā atrodas 576. vietā, bet augstāk par 472. pozīciju nav bijusi. Salīdzinājumam – Diānai šobrīd 354. vieta, bet rekords ir 196. vieta.

Marcinkeviča 1. setā divreiz zaudēja savu servi, abos neveiksmīgajos geimos izceļoties ar divām dubultkļūdām. Izdevās atspēlēt tikai vienu no diviem breikiem. Ar 6:3 uzvarētajā 2. setā Marcinkeviča divus geimus uzņemšanā zaudēja no 15:40 pārsvara jeb šajā setā varēja uzvarēt daudz pārliecinošāk.

Savukārt pēdējā neizdevās nosargāt divu breiku pārsvaru. Diānai 3. setā bija 3:0 starta izrāviens, bet vēlāk no 4:2 zaudēti četri geimi pēc kārtas!

Marcinkeviča šogad zaudējusi visas četras vienspēles, iepriekšējās trijās neizdevās uzvarēt nevienā setā. Marcinkeviča Vācijā piedalīsies arī dubultspēlēs, tajās startējot kopā ar Ukrainas tenisisti Aļonu Sotņikovu.

Aļona Ostapenko šonedēļ spēlē ITF 50 000 turnīrā Olomoucā, kur sāka ar dubultspēlēm, zaudējot 1. kārtā. Aļona Čehijā dubultspēļu turnīrā piedalījās kopā ar mājinieci Barboru Krejčikovu. Turnīra pirmais duets otrdien ar rezultātu 6:7(8), 7:5, 9:11 zaudēja Austrijas tenisistei Pijai Konigai un Horvātijas pārstāvei Adrianai Lekajai. Ostapenko un Krejčikova bija iedzinējos ar setu un 3:5, bet vēlāk supertaibreikā izsēja četru punktu pārsvaru un arī neizmantoja vienu mačbumbu ar savu servi.

Vienspēlēs Ostapenko izlikta ar otro numuru un pirmajā mačā rīt ap plkst. 15:00 sacentīsies ar Krievijas tenisisti Jekaterinu Aleksandrovu, kura rangā atrodas 350. vietā. Aļonai šonedēļ kārtējais rekords, ieņemot 130. vietu. Ostapenko ar Aleksandrovu šogad jau vienreiz tikusies, viņu februārī ar 6:3, 6:3 apspēlējot tādas pašas nozīmes turnīrā Šveicē uz paklāja seguma. Čehijā ir māls.

     [+] [-]

, 2015-07-14 19:24, pirms 9 gadiem
nenokart degunu Dianai.viss bus kartiba.