Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzmina Padovā zaudē pirmajā kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzmina Padovā zaudē pirmajā kārtā
Irina Kuzmina

Latvijas tenisiste Irina Kuzmina šodien neveiksmīgi iesākusi startu Itālijas pilsētas Padovas ITF turnīrā. Vienspēļu turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā viņa ar 5:7, 4:6 zaudēja horvātietei Indirei Akiki, kaut bija viena no kvalifikācijas turnīra favorītēm.

Pēc nesekmīgā Polijas pilsētas Ščecinas ITF 25 000 sērijas turnīra, kurā Kuzmina kā vienspēlē, tā dubultspēlē zaudēja jau pirmajā kārtā, Latvijas tenisiste mēroja ceļu uz Itāliju, kur Padovas pilsētā norisinās cits ITF 25 000 sērijas turnīrs. Atšķirībā no Polijas, šoreiz Irinai vienspēļu turnīrs bija jāsāk no kvalifikācijas, kurā viņa tika izlikta ar 2. numuru.

Pirmā pretiniece šodien bija horvātiete Indire Akiki. Vēl 17 gadus vecā tenisiste WTA rangā pašlaik ieņem 741. vietu, kas arī ir viņas labākais sasniegums karjerā. Tieši hirvātiete šodien pārliecinošāk iesāka maču, panākot vadību 4:0. Nedaudz vēlāk viņa bija vadībā arī ar 5:2, tomēr atspēlējot vairākas setbumbas gan šajā, gan nākamajos geimos Kuzmina prata panākt izlīdzinājumu. Diemžēl noslēgt setu savā labā Irina nespēja, zaudējot ar 5:7. Arī otrajā setā turpinājās ļoti līdzīga cīņa, tomēr izšķirošajos brīžos sekmīgāka bija horvātiete, uzvarot vairāk nekā divu stundu spēlē – 7:5, 6:4.

Līdz ar to vienspēļu turnīrs Irinai jau ir noslēdzies, bet, vai viņa spēlēs dubultspēļu turnīrā, vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
itftennis.com