Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marcinkeviča trešo nedēļu Francijā sāk ar uzvaru vienspēlē

Marcinkeviča trešo nedēļu Francijā sāk ar uzvaru vienspēlē
Diāna Marcinkeviča
Foto: Tobias Fröhlich

Ar pirmo numuru izliktā Diāna Marcinkeviča otrdien viegli pārvarēja 1. kārtas barjeru Gonesas ITF 15 000 sērijas turnīrā. Tikmēr Anastasijai Homutovai sagrāve tādas pašas nozīmes sacensībās Itālijā.

Ranga 300. vietā esošā Diāna Marcinkeviča trešo nedēļu pēc kārtas spēlē ITF 15 000 turnīros Francijā. Pirmajā nedēļā viņa tika līdz ceturtdaļfinālam Makonā, bet pēc tam sasniedza pusfinālu Amjēnā.

Šonedēļ Latvijas trešā rakete spēlē Gonesā, kur mači notiek uz māla seguma telpās. Marcinkeviča pirmajā spēlē ar 6:3, 6:4 pieveica turnīru kvalifikācijā sākušo Ukrainas tenisisti Nadju Kolbu (WTA 1066.). Marcinkeviča divreiz zaudēja servi, abas bija 2. setā.

Dubultspēļu turnīrā Marcinkeviča arī šonedēļ spēlēs kopā ar Baltkrievijas tenisisti Ilonu Kremenu un cīņā iesaistīsies no 2. kārtas, kas pāru sacensībās ir ceturtdaļfināls.

Anastasija Homutova saņēma Solarino ITF 15 000 turnīra (paklāja segums) "wild card" un 1. kārtā ar 2:6, 0:6 zaudēja ar ceturto numuru izliktajai Krievijas tenisistei Martai Paiginai (WTA 383.). Homutovai tas bija sezonas pirmais mačs pamatturnīrs. Kvalifikācijās viņa spēlējusi piecas reizes, vienmēr zaudējot jau pirmajā cīņā. Homutovai šobrīd ir 10 zaudējumu sērija, ieskaitot kvalifikācijas.


Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.
Aļona Ostapenko. Foto: porsche-tennis.com
21

Ostapenko paliek uz nulles četros savos geimos, kapitulējot Štutgartē

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šovakar pirmajā kārtā zaudēja čehietei Lindai Noskovai - 3:6, 1:6.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.