Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbim sezonas pirmajā mačā pretinieks no ranga sestā simta

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gulbim sezonas pirmajā mačā pretinieks no ranga sestā simta
Ernests Gulbis
Foto: EPA/Scanpix

Svētdien notika Koblencas "Challenger" turnīra izloze, kurā savu 2018. gada sezonas pirmo pretinieku uzzināja Latvijas vīriešu tenisa līderis Ernests Gulbis. Viņš Vācijā otrdien plkst. 18:00 sacentīsies ar "wild card" saņēmušo mājinieku Benjaminu Hasanu.

Lai arī šobrīd 204. vietā esošajam Gulbim bija pietiekami labs reitings, lai tiktu "Australian Open" kvalifikācijā, viņš nolēma nedoties uz sev ļoti neveiksmīgo turnīru, tā vietā sezonu sākot otrā līmeņa jeb "Challenger" sacensībās Eiropā.

Ernesta pirmais pretinieks Koblencas turnīrā, kur mači notiks uz cietā seguma, būs 22 gadus vecais Vācijas tenisists Benjamins Hasans. Viņam pašreiz rangā 529. vieta, kas ir viņa pagājušajā nedēļā sasniegtais rekords.

Ja Gulbim izdosies apliecināt favorīta statusu, 2. kārtā gaidāms jau daudz spēcīgāks pretinieks – Teimurazs Gabašvili vai Kenijs De Šepers. Abi Gulbim ļoti labi zināmi, ar krievu sacenšoties sešas reizes (2-4 bilance), bet ar francūzi tiekoties četras reizes (2-2).

Koblencā nebūs neviena pašreizējā Top 100 spēlētāja, toties spēlēs vairāki bijušie simtnieka iemītnieki. Kā zināmākie bez Gulbja un viņa potenciālā 2. kārtas pretinieka jāmin Andrejs Kuzņecovs, Serhijs Stahovskis un Tomijs Robredo.

     [+] [-]

, 2018-01-14 20:05, pirms 6 gadiem
Labi, ka 1.mačā pavājš pretinieks, varēs iesildīties pirms 2.kārtas mača

  +1 [+] [-]

, 2018-01-14 20:31, pirms 6 gadiem
Ernijam cerams nekļūs garlaicīgi jo atrast motivāciju savam talantam neatbilstoša turnīrā būs grūti. Tamāra arī lai atbalsta cik spēj 🐸