Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuļibaba bez uzvarām Horvātijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuļibaba bez uzvarām Horvātijā
Jūlija Kuļibaba
Foto: Ieva Matroze, LTS

16 gadus vecā Latvijas tenisiste Jūlija Kuļibaba šonedēļ startējusi ITF 10 000 sērijas tenisa turnīrā Horvātijas pilsētā Bolā. Diemžēl panākumi šoreiz izpalika – zaudējumi kā vienspēļu, tā dubultspēļu turnīrā.

Šosezon 16 gadus vecā Jūlija Kuļibaba arvien biežāk izmēģina spēkus ITF sērijas turnīros. Tā kā WTA rangā jaunā sportiste vēl nav tikusi, tad visbiežāk spēki jāmēģina vienspēļu kvalifikācijas. Arī šonedēļ Horvātijas pilsētā Bolā vienspēļu turnīrs Jūlijai bija jāsāk no kvalifikācijas – vietu pamatturnīrā dotu viena uzvara pār 18 gadus veco čehieti Ivanu Kubičkovu (WTA rangā arī neatrodas). Diemžēl neveiksme ar 4:6, 4:6 un zaudēta iespēja cīnīties par reitinga punktiem (punktu var iegūt par vienu uzvaru pamatturnīrā).

Kopā ar mājinieci Katju Milašu Kuļibaba startēja arī dubultspēļu turnīrā, tomēr arī tur neveicās – pirmajā spēlē izstāšanas pie rezultāta 3:6, 0:1 pret Horvātijas sportistu Mateja Cutura/Doroteja Kraļeviča duetu. Līdz šim Jūlijai izdevies tikt pie diviem reitinga punktiem vienspēlēs (divos turnīros), bet dubultspēļu rangā pagaidām punktu nav.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page