Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vismane ar "sauso" zaudējumu pabeidz nesekmīgu ITF kvalifikāciju Vācijā

Vismane ar "sauso" zaudējumu pabeidz nesekmīgu ITF kvalifikāciju Vācijā
Daniela Vismane. Foto: Baltic Open

Latvijas ceturtā rakete Daniela Vismane (WTA 468.) nespēja kvalificēties Leipcigas ITF W25+H turnīram, izstājoties priekšsacīkšu 2. kārtā jeb finālā. Tikmēr ATP rangā nebijušais Artūrs Kuļibaba zaudēja M15 turnīra 1. kārtā Ukrainā.

Daniela Vismane vakar kvalifikācijas 1. kārtā ar 6:1, 6:1 viegli uzvarēja zviedrieti Katerinu Filipu (ITF 1171.), bet šodien ar 0:6, 0:3 zaudēja Austrālijas tenisistei Ivanai Popovičai (WTA 639.).

Vismane vistuvāk uzvarai kādā no geimiem bija pēdējā geimā, pirms kura viņai bija medicīnas pārtraukums. Danielai pēc pauzes bija četras breikbumbas, ieskaitot trīs pēc kārtas jeb 0:40 situāciju. Kad pretiniece ieguva geimpunktu, Vismane nolēma maču neturpināt. Vismane uzvarēja tikai divās izspēlēs ar otro servi (2/16) un maču pabeidza ar 0/6 breikbumbu realizāciju.

Vismane identiskā situācijā izstājās arī 21. jūnijā Jūrmalas WTA "International" turnīra kvalifikācijā, kur pie rezultāta 0:6, 0:3 pārtrauca maču pret Norvēģijas tenisisti Ulriki Eikeri (#239). Toreiz izstāšanās iemesls bija reibonis, bet par šodienas maču informācijas nav.

Danielai jau trīs neveiksmīgas kvalifikācijas pēc kārtas – starp minētajiem Jūrmalas un Leipcigas turnīriem viņa zaudēja 2. kārtā jeb finālā W60 turnīrā Varšavā.

Vismane Leipcigā, kur notiek māla seguma turnīrs, pērn no kvalifikācijas tika līdz pamatturnīra 2. kārtai, nopelnot sešus WTA punktus, kurus šovasar tātad nav izdevies aizstāvēt.

Artūrs Kuļibaba (ITF 2953.) dabūja Irpiņas M15 turnīra "wild card", uz Ukrainas māla ar rezultātu 2:6, 6:2, 2:6 zaudējot Kazahstānas pārstāvim Timuram Maulenovam (ATP 1386.). Kuļibaba saservēja 11 dubultkļūdas (pretiniekam bija 12) un ar otro servi ieguva tikai septiņus punktus (7/25). Kuļibabam ir 0-5 karjeras bilance "Futures" pamatturnīros.

Jānis Podžus (ATP 1789.) kvalificējās Bidgoščas M25+H pamatturnīram, kuram pievienojās ar reitingu iekļuvušajam brālim Mārtiņam (ATP 468.). Jānis ceļā uz māla seguma pamatturnīru apspēlēja divus poļus – 6:3, 6:1 pret pamatturnīros nespēlējušo Bartlomeju Andžejčaku un 6:3, 6:2 pret Mihalu Mikulu (ATP 1424.).

Brāļi, kuri pagājušajā nedēļā uzvarēja Košalinas M15 turnīrā, izcīnot sezonas otro titulu (pirmais bija Pještjani M15 turnīrā), šonedēļ zaudēja jau pirmajā cīņā, ar rezultātu 6:7(4), 3:6 atzīstot ar trešo numuru izlikto čehu Mareka Gengela un Jirži Lehečkas pārākumu.


Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.