Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis pirms "French Open" spēlēs Ženēvā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gulbis pirms "French Open" spēlēs Ženēvā
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Ernests Gulbis jaunnedēļ piedalīsies "ATP World Tour 250" turnīrā Ženēvā, kur 1. kārtas mačā Baltijas derbijā sacentīsies ar Lietuvas pirmo numuru Ričardu Beraņķi.

Izvēles iespēju, kur spēlēt pēdējā nedēļā pirms "French Open", Gulbim nebija. Pārāk zemā reitinga dēļ Nicas turnīrā viņš neiekļuva, toties Ženēvā tas pēc dažu spēlētāju atteikumiem izdevās. Ženēvā pagājušajā gadā ATP turnīrs notika pirmoreiz kopš 1991. gada, par čempionu kļūstot Brazīlijas tenisistam Tomazam Belluči.

Gulbis pērn šajā nedēļā esošā čempiona statusā spēlēja Nicā, kur, pateicoties Top 4 izliktā tenisista statusam, viņam ar vienu uzvaru pietika, lai tiktu līdz ceturtdaļfinālam (tajā zaudēts Dominikam Tīmam) un saņemtu 45 reitinga punktus. Tikpat viņš zaudēs arī pēc "French Open", kur pārvarēja vienu kārtu.

Ernestam Ženēvā tika ielozēts 25 gadus vecais lietuvietis Ričards Beraņķis, kurš rangā atrodas 54. vietā. Abiem tā būs pirmā tikšanās. Mača uzvarētājs 2. kārtā sacentīsies ar turnīra trešo numuru Marinu Čiliču. Ar pirmajiem diviem numuriem izlikti Stens Vavrinka un Davids Ferers, kurš pēc neveiksmīgā starta Romā paņēma "wild card".

  +1 [+] [-]

, 2016-05-13 21:57, pirms 8 gadiem
Lai veicas!

     [+] [-]

, 2016-05-13 23:21, pirms 8 gadiem
Tiešām, tiešām spēlēs?
Vai kārtējo reizi luni laidīs...