Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai dubultspēļu pusfināls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai dubultspēļu pusfināls
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Diāna Marcinkeviča Bātas ITF 25 000 turnīrā vienspēlēs ceturtdien zaudēja 2. kārtā, bet dubultspēlēs sasniedza pusfinālu.

Ranga 454. vietā esošā Marcinkeviča vienspēļu turnīra otrajā mačā ar rezultātu 5:7, 2:6 piekāpās Turcijas tenisistei Pemrai Ezgenai (#308), kuru vienīgajā iepriekšējā tikšanās reizē pagājušajā sezonā Meksikā sagrāva divos setos ar rezultātu 6:0, 6:2.

Diāna šodienas mača 1. setā trīs reizes atspēlēja breiku, bet 11. geimā neizmantoja vairākas iespējas setā nodrošināt vismaz taibreiku. Tā vietā ceturto reizi zaudēta serve, vēlreiz atspēlēties neizdevās. Marcinkevičai šodien četri eisi un sešas dubultkļūdas, bet ar otro servi uzvarēti tikai 26% punktu (5/19).

Marcinkeviča Anglijā dubultspēlēs piedalās kopā ar Grieķijas tenisisti Valentini Gramatikopulu. Ar otro numuru izliktā komanda guvusi divas uzvaras, kas nozīmē pusfināla sasniegšanu. Vakar ar 7:5, 6:0 apspēlēts britu "wild card" duets Florense Abota/Holija Hačinsone, bet šodien gūta vēl viena uzvara divos setos – 6:3, 6:2 pret Gruzijas tenisisti Mariamu Bolkvadzi un Baltkrievijas pārstāvi Svetlanu Piraženku.

Marcinkeviča vienspēļu turnīru pabeidza ar piecu punktu iegūšanu, bet dubultspēlēs nopelnīti 18. Turnīrs Bātā notiek uz "hard" seguma telpās.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-12 20:37, pirms 8 gadiem
Jacer vismaz uz dubultspelu finalu Dianai