Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai Romā viena uzvara līdz turnīra pirmajam numuram Halepai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovai Romā viena uzvara līdz turnīra pirmajam numuram Halepai
Anastasija Sevastova. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko nākamajā nedēļā Romā savā pirmajā turnīrā kopš februāra tiksies ar polieti Magdu Lineti. Tikmēr valsts otrais numurs Anastasija Sevastova sacentīsies ar vietējo spēlētāju Džasminu Paolīni.

WTA ranga 43. vietā esošā Aļona Ostapenko nav spēlējusi kopš Dohas turnīra februārī. Viņa pēc WTA tūres atsākšanās atsauca dalību no uzreiz četriem turnīriem (Palermo, Prāga, "US Open" un Stambula), bet uz Romu ir aizlidojusi.

Viņai Itālijas galvaspilsētā labākais rezultāts ir ceturtdaļfināls 2018. gadā. Ostapenko pirmajā oficiālajā mačā pēc gandrīz septiņu mēnešu pārtraukuma tiksies ar Polijas pirmo raketi Magdu Lineti (WTA 37.). Aļona viņu 2018. gadā ar 6:4, 6:3 uzvarēja Federācijas kausa spēlē Tallinā.

Anastasija Sevastova (WTA 45.), kura pirms diviem gadiem Romā sasniedza 3. kārtu jeb astotdaļfinālu, pirmoreiz tiksies ar Itālijas tenisisti Džasminu Paolīni (WTA 97.), kura reitingā nav bijusi augstāk par 93. vietu.

Sevastovai ir maksimāli neveiksmīga 2. kārtas izloze, jo mājinieces Paolīni uzveikšanas gadījumā Anastasijai būtu jātiekas ar turnīra pirmo numuru Simonu Halepu (WTA 2.), kurai viņa zaudējusi 10 setos pēc kārtas.

Abām Latvijas tenisistēm Romā, kur notiks "Premier 5" kategorijas turnīrs, plānots pirmais no diviem māla seguma turnīriem pirms 27. septembrī startējošā "French Open". Viņas pieteikušās arī Strasbūras "International" sērijas turnīram.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-12 20:17, pirms 4 gadiem
Virsraksts no prāta spēļu kolekcijas. Uzminiet, kad Sevastovai Romā bija viena uzvara līdz Halepai. Visi ceļi ved uz Romu, nē, līdz Halepai.

     [+] [-]

, 2020-09-12 21:45, pirms 4 gadiem
Tad ir īstais brīdis Halepu uzveikt, jo viņa noteikti nav labākajā formā.