Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko spēle Ķīnā lietus dēļ pārcelta uz piektdienu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko spēle Ķīnā lietus dēļ pārcelta uz piektdienu
Aļona Ostapenko. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Džendžou WTA "Premier" sērijas turnīrā šodien lietus dēļ nevarēja izspēlēt nevienu no plānotajām piecām vienspēļu turnīra 2. kārtas spēlēm, ieskaitot Aļonas Ostapenko (WTA 75.) tikšanos ar baltkrievieti Arinu Sabaļenku (WTA 13.).

Ostapenko un Sabaļenkas spēle bija plānota plkst. 14:00 pēc vietējā laika. Brīdī, kad plkst. 20:00 bija nožuvis korts, atsāka līt, nolemjot šovakar vairs negaidīt. Jaunais spēles sākuma laiks plānots rīt plkst. 7:00. Piebilstams, ka pirms tam no 6:00 jāizspēlē Kiki Bertensas un Ailas Tomļanovičas spēle, kas stundas laikā diez vai tiks izdarīts. Ostapenko un Sabaļenkas cīņas uzvarētāju ceturtdaļfinālā jau gaida Petra Martiča.

Lietus Džendžou turnīra programmu sabojāja jau trešdienas vakarā, kad tika pārtraukta Karolīnas Pliškovas un Polonas Hercogas spēle (6:3, 2:5). Tādējādi no 2. kārtas šobrīd ir pabeigtas vien trīs no astoņām spēlēm, kā rezultātā vairākām tenisistēm piektdien būs jāspēlē divreiz, jo plānoti arī ceturtdaļfināli.

"Zhengzhou Open", WTA "Premier 700" sērijas turnīrs Džendžou uz "hard" seguma

2. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(6) Sofia Kenin – Alize Cornet6:4 6:2
(7) Petra Martic – Fiona Ferro3:6 6:1 6:2
Kristina Mladenovic – (8) Caroline Garcia7:5 6:2

Ignatjeva Kazahstānā kvalificējas WTA rangam

18 gadus vecā Margarita Ignatjeva (ITF 553.) Šimkentas W15 turnīrā uz māla seguma ar 4:6, 6:3, 6:1 uzvarēja baltkrievieti Kseniju Jeršu (WTA 1199.), ar šo rezultātu nodrošinot iekļūšanu WTA rangā. Viņa Kazahstānā uzvarēja arī 2. kārtas mačā, kur ar rezultātu 6:1, 6:2 pieveica ar ceturto numuru izsēto krievieti Anastasiju Suhotinu (WTA 636.).

Ignatjeva WTA ranga kvalifikāciju nodrošināja ar punktu iegūšanu trīs turnīros – viņa četrus nopelnīja jūlija beigās ar pusfināla sasniegšanu Tamperē, divus pagājušajā nedēļā Bučā (ceturtdaļfinālā) un vēl divus šonedēļ Šimkentā (ceturtdaļfināls). Ignatjeva WTA rangā debitēs 23. septembrī.

Ignatjeva Šimkentā arī tikusi līdz dubultspēļu turnīra pusfinālam (četri punkti), divas uzvaras gūstot kopā ar Krievijas spēlētāju Jeļizavetu Kuzņecovu.

     [+] [-]

, 2019-09-13 09:25, pirms 5 gadiem
Kas notiek ar SC, Jeļena sen beigusi maču , klusums?! Delfi atreferē visu maču!!!