Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Uzvaru sērija Samarkandā turpinās - Juška un Pavlovs iesoļo finālā

Uzvaru sērija Samarkandā turpinās - Juška un Pavlovs iesoļo finālā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Uzbekistānas pilsētā Samarkandā notiekošajā "Challenger" sērijas turnīrā uzvaru dubultspēļu pusfinālā izcīnījis Latvijas tenisistu duets Andis Juška un Deniss Pavlovs, kuriem šoreiz pa spēkam bija igaunis Jurgens Zops un slovāks Andrejs Martins - 6:3, 7:5.

Ļoti veiksmīgs Uzbekistānā notiekošais turnīrs izvērties mūsu tenisistiem Andim Juškam un Denisam Pavlovam. Juška vienspēlēs šorīt jau pārspēja jaunzēlandieti Maiklu Vīnesu (7:6(2), 6:3) un iekļuva turnīra pusfinālā. Andim pa dienu bija paredzēta vēl viens mačs, dubultspēļu sacensībās kopā ar citu latvieti Denisu Pavlovu jāspēlē pusfinālā pret igauni Jurgenu Zopu un slovāku Andreju Martinu. Abi šodienas pretinieki arī no rīta aizvadīja mačus, veiksmīgi iekļūstot vienspēļu pusfinālā.

Šodienas dubultspēles pirmajā setā labāki izrādījās mūsu tenisisti, uzvarot ar to ar 6:3. Otrais sets jau bija līdzīgāks, tomēr galotnē atkal Juška un Pavlovs bija spēcīgāki, spēles gala rezultātā triumfējot ar 6:3, 7:5.

Panākums ievedis Andi Jušku un Denisu Pavlovu dubultspēļu finālā, kur būs jātiekas ar Ķīnas republikas pārstāvjiem Sin-Haņ Lī un Sung-Hua Jangu, kuri izlikti ar ceturto numuru(Juška un Pavlovs dubultspēlēs ir izlikti ar trešo). Iekļūšana finālā mūsu pārim garantējusi 1250 ASV dolārus un 48 dubultspēļu punktus, taču, ja Juška un Pavlovs triumfēs turnīrā, summa un punkti teju dubultosies.

Noskaidrojies arī Anda Juškas pretinieks vienspēļu pusfinālā. Par to kļuvis viens no šodienas pretiniekiem dubultspēlēs - ar sesto numuru izliktais slovāks Andrejs Martins(ATP 287.). Šī būs abu tenisistu pirmā tikšanās reize.

Marcinkevičai zaudējums ceturtdaļfinālā

Zaudējumu Tallinas "Future" dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā piedzīvojusi Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča, kura pārī ar krievu tenisisti Aleksandru Artamonovu cieta sakāvi pret sacensību favorītēm somieti Emmu Laini un Lielbritānijas sportisti Melāniju Soutu - 2:6,4:6. Par iekļūšanu astotdaļfinālā Marcinkeviča turnīru noslēdza ar 14 dubultspēļu ranga punktiem.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +5 [+] [-]

, 2010-08-12 18:00, pirms 14 gadiem
dubultspēlē jāņem fināls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja