Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Romas kvalifikāciju sāks pret Itālijas veterāni Brianti

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Romas kvalifikāciju sāks pret Itālijas veterāni Brianti
Aļona Ostapenko
Foto: jtbopen.cz

Aļona Ostapenko (WTA 46.) šajā nedēļas nogalē spēlēs Romas WTA "Premier 5" sērijas turnīra kvalifikācijā, kur sestdien pirmajā mačā tiksies ar 37 gadus veco Itālijas tenisisti Albertu Brianti (WTA 473.).

Aļona Ostapenko Romā debitēja pērn, kad viņai bija pietiekami labs reitings, lai uzreiz tiktu pamatturnīrā. Tobrīd rangā esot 39. vietā, Ostapenko Itālijas galvaspilsētā sasniedza 3. kārtu, nopelnot 105 punktus. Ostapenko pēc divām graujošām uzvarām pār Kristinu Mladenoviču (6:3, 6:1) un Moniku Puigu (6:1, 6:1) ar 1:6, 4:6 zaudēja Garbinjei Mugurusai.

Šoreiz Ostapenko jāspēlē kvalifikācijā, kur pirmajā mačā jāsacenšas ar pieredzējušo itālieti Albertu Brianti. Pagājušajā mēnesī 37. dzimšanas dienu nosvinējusi Brianti karjeras laikā vienreiz uzvarējusi WTA vienspēļu turnīrā, to izdarot 2011. gadā Fesā uz māla seguma. Brianti tā gada jūnijā sasniedza savu rekordu WTA rangā, tiekot līdz 55. vietai.

Tagad viņa atrodas tikai piektajā simtā, esot spiesta spēlēt ITF tūrē. WTA pamatturnīros viņa nav spēlējusi kopš 2015. gada aprīļa, bet kvalifikācijā precīzi vienu gadu. Viņai arī pērn Romā bija kvalifikācijas "wild card", toreiz zaudējot jau pirmajā mačā.

Latviju Romā pārstāvēs arī Anastasija Sevastova (WTA 22.), kura šajā turnīrā spēlēs pirmoreiz un 1. kārtā tiksies ar rumānieti Irinu-Kamēliju Begu (WTA 36.). Sevastovai savstarpējos mačos 2-1 pārsvars, Begu šogad jau vienreiz pieveicot. Tas notika februārī Dubaijā, kur Sevastova uz "hard" seguma bija pārāka ar 6:1, 7:5.

     [+] [-]

, 2017-05-12 18:08, pirms 7 gadiem
Šito pat Marcinkeviča var uzvarēt, tā kā Ostapenko nevajadzētu būt problēmām

  +1 [+] [-]

, 2017-05-13 09:16, pirms 7 gadiem
Lai veicas Aļonai,meitene progresē un dara to ļoti strauji,ja Nastjai pie viņas spēles stila ir jāpieliek agresivitātes un fiziski spēcīgākas spēles ziņā ,ko viņa arī dara,tad Aļonai tieši otrādi šīs tieksmes ir jāsamazina, jo pārlieku agresīva spēle rada vairāk nepiespiesto kļūdu ,bet spelējot miermīlīgāk var izdarīt precīzākus sitienus.No abām Latvijas meitenēm kopā saliekot iznāk viena supertenisiste Nr 1,bet novēlam katrai atsevišķi ,katrai spēlējot savu spēli sasniegt augstākos rezultātus un cerams arī līdzjutēji un komentētāji paši biežāk paņems rokās raketes un mēģinās uzspēlēt šo skaisto spēli.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-13 10:43, pirms 7 gadiem
fidelskastro, nezinu vai Aļonai jāmaina tas spridzinātājas stils, kura iznàkums ir 50/50 - vai nu pretiniece uzsprāgst, vai arī pati uziet gaisā ...
Lūk, piemērs no Latvijas sporta - mūsu olimpiskais čempis Štrombis....kamēr drosme un vējš galvā, tikmēr vinnē...bet ko mēs redzējām Rio? ...jau prātīgais Štrombis no starta izraujas pirmais, tiek līdz tai pumpai, kur kvaļos nomaucās Edžus, un nelec tā kā jaunie konkurenti, kuri aiziet garām...lūk, pie kà noved prātīgums un stila laušana...atņems Atļonai to viesuli galvā un varbūt vairāk ar nekā nebūs...

     [+] [-]

, 2017-05-13 12:53, pirms 7 gadiem
Pirmais mūsu 6:2. Te ciparu režīms:
ATP WTA Official Live Scores Web Application

     [+] [-]

, 2017-05-13 13:49, pirms 7 gadiem
Otrais zaudēts taibreikā.