Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Latvija aprīlī sacentīsies ar Spāniju, Ukrainu, Lielbritāniju vai Krieviju

Latvija aprīlī sacentīsies ar Spāniju, Ukrainu, Lielbritāniju vai Krieviju
Aļona Ostapenko
Dmitrijs Suļžics, F64

Pirms rīt gaidāmās "Fed Cup" pārspēļu izlozes kļuva zināms, ka Latvijas komandai kā neizsētajai izlasei pretī stāsies kāda no spēcīgākajām Spānijas, Ukrainas vai Lielbritānijas komandām, vai arī pēdējos gados ar vājiem sastāviem spēlējošā Krievija.

Spānija, Ukraina un Krievija pagājušajā nedēļā zaudēja Pasaules 2. grupas 1. kārtas mačos, kamēr Lielbritānija spēlēja vienā līmenī ar mūsu komandu un plānoti ieguva vienu no divām ceļazīmēm uz 21. un 22. aprīlī gaidāmajiem Pasaules 2. grupas "play off" mačiem.

Bez Latvijas pārējās trīs neizsētās komandas ir Kanāda, kas zaudēja otrās grupas pirmajā posmā, kā arī Japāna un Paragvaja, kas uzvarēja reģionālajos turnīros Amerikā un Āzijā/Okeānijā.

Ar Aļonu Ostapenko un Anastasiju Sevastovu sastāvā Latvija uzskatāma par spēcīgāko no neizliktajām komandām, savukārt izsēto vienību sakarā daudz kas atkarīgs no to sastāviem. Piemēram, Spānijai un Ukrainai sezonas pirmajos mačos nepalīdzēja labākās tenisistes Garbinje Mugurusa un Eļina Svitoļina. Krievija jau vairākas sezonas spēlē ar pārsvarā gados jaunām tenisistēm, bet Lielbritānija allaž cenšas būt optimālā sastāvā, kas nozīmē Johannas Kontas un Hezeres Vatsones klātbūtni.

Latvijai pozitīvā ziņa ir tā, ka nākamais mačs pat izbraukuma gadījumā būs tuvu mājām. Neatkarīgi no tā, kura komanda mums tiks izlozē, jau tagad zināms, ka mača norises vieta tiks noteikta ar izlozes palīdzību. Latvija divreiz sacentusies ar Lielbritāniju (0-2) un vienreiz ar Ukrainu (0-1), abos gadījumos spēlējot neitrālos laukumos.

"Fed Cup 2018"

Pasaules 1. grupas ceturtdaļfināli

MačsRez.
ASV – Nīderlande3:1
Baltkrievija – Vācija2:3
Čehija – Šveice3:1
Francija – Beļģija3:2

Pasaules 2. grupas 1. kārta

MačsRez.
Austrālija – Ukraina3:2
Itālija – Spānija3:2
Rumānija – Kanāda3:1
Slovākija – Krievija4:1

, 2018-02-12 16:19, pirms 6 gadiem
Pēc virsraksta spriežot, Latvija otrajā kārtā spēlēs ar vismaz 3 nosauktajām izlasēm! Žurnālistam jāpiedomā pie formulējuma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-12 17:59, pirms 6 gadiem
Mums vairs nav jākalkulē, kurš pretinieks ir izdevīgāks. Nastja un Aļona var uzvarēt visas nosauktās komandas.
, 2018-02-12 18:07, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Mums vairs nav jākalkulē, kurš pretinieks ir izdevīgāks. Nastja un Aļona var uzvarēt visas nosauktās komandas.
Lielîba naudu nemaksã. . .
, 2018-02-12 21:00, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Mums vairs nav jākalkulē, kurš pretinieks ir izdevīgāks. Nastja un Aļona var uzvarēt visas nosauktās komandas.
vēl jau nav zvanīts,ka Nastja un Aļona spēlēs
, 2018-02-12 23:30, pirms 6 gadiem
thekurmis rakstīja: vēl jau nav zvanīts,ka Nastja un Aļona spēlēs
Bija taču intervija un teica, ka spēlēs.
Mājās uz māla lai brauc šurpu anglietes vai krievenes. Ar Spāniju un Ukrainu kkur uz hard.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.