Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko un Sevastova sestdien sāks Dubaijas "Premier" kvalifikāciju

Ostapenko un Sevastova sestdien sāks Dubaijas "Premier" kvalifikāciju
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Notikusi kvalifikācijas izloze lielajā Dubaijas "Premier" turnīrā, kur centīsies iekļūt arī abas Latvijas spēcīgākās tenisistes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova.

Ranga 85. vietā esošā Ostapenko pirmajā mačā tiksies ar japānietei Nao Hibino, kura reitingā atrodas 56. pozīcijā, kas ir viņas rekords. Hibino karjeras lielākais sasniegums ir uzvara pagājušajā gadā WTA "International" sērijas turnīrā Taškentā, kas viņai bija karjeras tikai otrais WTA pamatturnīrs.

Tikmēr Sevastovai (WTA 103.) jau nākamajā dienā pēc zaudējuma Venusai Viljamsai Gaosjunas ceturtdaļfinālā citā valstī jātiekas ar pieredzējušo Ukrainas tenisisti Katerinu Bondarenko, kura arī bija pārtraukusi karjeru. Viņai šobrīd rangā 72. vieta, bet rekords ar 29. vietu sasniegts 2009. gadā.

Sevastova Bondarenko zaudējusi abas iepriekšējās spēlēs, viņai divreiz un abos gadījumos divos setos piekāpjoties 2009. gada sezonā. Vimbldonas 1. kārtā zaudējums ar rezultātu 3:6, 6:7(5), bet Tokijas kvalifikācijā 3:6, 3:6.

Kamēr Ostapenko Dubaijā nav spēlējusi, Sevastovai būs trešā reize šajā turnīrā. Anastasija abos gadījumos pamatturnīra 2. kārtā zaudēja Agņeškai Radvaņskai. 2010. gadā Sevastova spēlēja kvalifikācijā, bet nākamajā sezonā uzreiz tika pamatturnīrā.


, 2016-02-12 16:07, pirms 8 gadiem
Abām nebūs viegli, Sevastovai arī fiziski īpaši. Šogad gan Anastasijas bilance ir 5- 5 vienspēlēs, Aļonai laikam gan tikai 2- 6, ja pareizi esmu saskaitījis. Būtu atkal interesanti, ja abas vēlreiz tiktos savā starpā.....
, 2016-02-12 16:17, pirms 8 gadiem
Kāsiens abam. Vienai ir psihologija chupaa. Otra pec tada letdowna nespes tik atri atjaunoties. Kur naakamie turniri?
, 2016-02-12 16:53, pirms 8 gadiem
Nedomāju ka kādai no viņām ir cerības tikt pamatturnīrā!

Te kvalifikācija ir spēcīgāka par dažu labu WTA pamatturnīru nerunājot nemaz par ITF!
, 2016-02-12 18:54, pirms 8 gadiem
Ar meiteném kā ar bitēm ,nekad neko īsti zināt nevar,tamdēļ arī sieviešu tenisu atzīstu par interesantāku kā večiem.
Lai mūsu meitenēm veicās!
Večiem vajadzētu mainīt noteikumus un servētājam likt atkāpties par diviem metriem,tad nebūtu tik izteikta servētaja priekšrocība un spēle kļūtu azartiskāka.
, 2016-02-12 19:34, pirms 8 gadiem
Tapirs rakstīja: Būtu atkal interesanti, ja abas vēlreiz tiktos savā starpā.....
Kvalī par laimi netiekas.

Nevajadzētu būt problēmām abām tikt pamatsastāvā.
, 2016-02-12 20:25, pirms 8 gadiem
Man patīk optimists nicks, bet uz papīra izskatās bēdīgi- abas savos izspēles četriniekos reitingā ir viszemāk. Protams ja grib sasniegt virsotnes , tad jāmāk uzvarēt arī 'tādas.Jāsāk parādīt stingru raksturu arī Aļonai un fiziski izturēt Anastasujai. Veiksmi!!!!
, 2016-02-13 01:12, pirms 8 gadiem
Jā, varu piekrist, ka te kvalifikācija ir spēcīga, un pretinieces nav no vieglākajām, taču iespējas tikt tālāk ir vienmēr! Nevajag "norakstīt" pirms laika!
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.