Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Otro kārtu nepārvar ne Žguns, ne Marcinkeviča

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Otro kārtu nepārvar ne Žguns, ne Marcinkeviča
Adrians Žguns

Neveiksmes „Future” un „ITF” turnīru 2. kārtas mačos vakar cietuši Latvijas tenisisti Adrians Žguns un Diāna Marcinkeviča. Adrians Mehiko sacensībās ar 7:6(3), 2:6, 2:6 zaudēja mājiniekam Migelam Galardo Valesam, bet Diāna Vale du Lobo (Portugāle) ar 2:6, 3:6 piekāpās itālietei Evelīnai Mairai.

Diāna Marcinkeviča (WTA 519.) pēc startiem Federācijas kausa izcīņā nav devusies mājup, bet gan palikusi Portugālē, kur šajā nedēļā piedalās ITF sērijas sacensībās Vale du Lobo pilsētā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Diāna uzreiz tika pamatturnīra dalībnieču vidū, taču nebija galveno favorīšu vidū. Pirmās kārtas spēlē viņa ar 6:0, 5:7, 6:1 pārspēja mājinieci Magali de Latri (WTA 457.). Vakar 2. kārtā tik labas sekmes nebija – spēlē pret itālieti Evelīnu Mairu (WTA 377.) zaudējums ar 2:6, 3:6. Turnīrā Diāna ieguva vienu reitinga punktu un arī jaunnedēļ spēlēs Portugālē.

Tikmēr Adrians Žguns (ATP 560.) nespēja pārvarēt Meksikas galvaspilsētas Mehiko „Future” vienspēļu turnīra 2. kārtas barjeru. Jau ziņojām, ka pirmajā kārtā viņš izrēķinājās ar ATP rangā neesošo mājinieku Rožerio Irigojenu (6:1, 6:0), bet vakar tikās ar citu Meksikas sportistu, Migelu Galardo Valesu, kurš turnīrā ir izlikts ar 5. numuru, bet ATP rangā ieņem 392. vietu. Lai arī pirmo setu Adrians uzvarēja taibreikā, tomēr divos nākamajos itin pārliecinoši zaudēja un izstājās no turnīra, nopelnot vienu reitinga punktu. Arī jaunnedēļ Žguns spēlēs Meksikā, turpat startēs arī Deniss Pavlovs.

Līdz ar to vienīgais Latvijas sportists, kas vēl turpina cīņas šīs nedēļas „Future” sacensībās, ir Andis Juška, kurš šodien cīnīsies Bresīras (Francija) turnīra ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-02-12 08:49, pirms 14 gadiem
Diānai jauns uzvārds..